Salgótarján - Somosköújfalu versus Šiatorská Bukovinka

Je utorok večer a ja píšem Sobotné upratovanie...paradox, ktorý si vynútili okolnosti a fakt, že momentálne osadenstvo Fony.sk na internom stretku rieši (okrem iného) vplyv SAR na potenciu, problematiku výdrže Li-Ion 870 mAh batérií a otázku, či bola najskôr sliepka alebo vajce... Podla mňa vajce.

Ale k veci. Konečne sa prebudil Orange a v rámci madžentou-rozbehnutého-kopikopikopírovania skúsil tiež ponúknuť ľudu niečo, čo sa bude aspoň trochu podobať na kysličníkovo-uhličitý Fér. Za päťku dostanete 25 mega dát, 50 krátkych nudných alebo dlhých zábavných správ a pri upísaní duše aj low-end. To neznie zle, ale všetko ostatné už bude vo faktúre "nad rámec".

T-Mobile, mimoriadne, nepriniesol takmer nič. Inšpiráciou pre nezamestnaných však môže byť fakt, že sa stal najlepším zamestnávateľom Slovenska za rok 2009. Ach, konečne spoločnosť, kde určite nechýba mydielko v záchodovej mise a aj pani upratovačka dovolenkuje zásadne v Tunise.

Ako si iste mnohí všimli, vedúci má pokosený trávnik a nový záhradný nábytok z BauMaxu, takže najlepší spôsob, ako sa nenápadne pochváliť, je schovať sa za test fotoaparátov fínskej trojky. A na fakt, že utorkové video je utorkovým len akože, sme si už zvykli. To je daň za kvalitu.

A ešte jeden paradox. Ak žijete v pohraničí a príma ízy cenník vám nevonia, skúste roaming. Salgótarján - Somosköújfalu versus Šiatorská Bukovinka sa začína meniť na vyrovnaný boj.

Rozlúčime sa v podobnom štýle, ako minulý týždeň - tentokrát prišiel rad na Sony Ericsson. Ak to takto pôjde ďalej, tak vedúcemu zostanú na testovanie iba šnúrky na mobil so zaveseným Jablotronom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu