T-Mobile: nová karta Easy Naj a program Relax Naj

Spoločnosť T-Mobile predstavila dnes na tlačovej konferencii svoju novú ponuku, ktorou reaguje na konkurenčné programy Fér od O2. Ide o dva nové produkty - predplatenú kartu Easy Naj s jednotnými cenami počas celého dňa a program Relax Naj, ktorý je paušálnou obdobou predplatenej karty. Aktivácia Easy Naj a Relax Naj bude možná len pomocou špeciálneho kupónu. Ten môžete venovať aj svojmu blízkemu, ktorý si potom môže uplatniť daný benefit. Kupón dostanú zákazníci, ktorí si predĺžia viazanosť alebo aktivujú program 55Viac/Relax 60 a vyšší. Nová akcia je platná oddnes a je časovo limitovaná do 30. júna 2009.

Easy Naj:

Pre-paid karta Easy Naj je kartou, s ktorou budete volať a písať za jednotné ceny do všetkých sietí a počas celého dňa. Za hovory vám bude sekundovou tarifikáciou účtovaný poplatok 13 centov za minútu (3,92 Sk) a SMS správy budú spoplatnené sumou 6 centov (1,81 Sk). Kartu Easy Naj si bude možno kúpiť za 1 € (30,126 Sk) a zákazník získa úvodný kredit vo výške 9 € (271,13 Sk). Okrem toho bude T-Mobile zákazníkovi dobíjať kartu extra kreditom 3 € (90,378 Sk) mesačne počas prvých siedmich mesiacov zadarmo. Zákazník nie je nútený dobíjať kartu. Doba platnosti karty po skončení automatického navyšovania kreditu je ďalších 12 mesiacov. Extra kredit vám bude automaticky pripísaný vždy na začiatku mesiaca. Celkovo teda s Easy Naj kartou dostanete extra kredit vo výške 30 € (903,78 Sk).

Relax Naj:

Tento program ponúka tiež jednotné hovory za cenu 13 centov (3,92 Sk) a SMS správy za cenu 6 centov (1,81 Sk). Relax Naj je program bez mesačných poplatkov, voľných minút či akejkoľvek dĺžky viazanosti. Zákazník nie je povinný míňať žiadne sumy pre ďalšiu platnosť karty. O tom, koľko miniete a zaplatíte sa rozhodnete vy. Ceny za hovory a správy pri programe Relax Naj sú garantované na 24 mesiacov. Aktivačný poplatok za SIM kartu je aj pri paušále Relax Naj 1 € (30,126 Sk).

Okrem týchto dvoch benefitov si môžete zvoliť aj tretí. Tým je hlasový program s 50 percentnou zľavou na mesačný poplatok počas 24 mesiacov. Je len na vás pre ktorý benefit sa pri predlžovaní paušálu alebo aktivácii nového programu rozhodnete.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu