Od ružovej po priesvitnú

Mate radi ružovú? Nie? Tak si zvykajte. Ak nerátame zelenajúcu sa trávu, tak uplynulý týždeň bol sfarbený najmä do nej. Okrem istého ukrajinského kaderníka, slovenského návrhára a nemeckého podnikateľa, majú radosť z tohto odtieňa najmä všetci fixujúci, surfujúci a volajúci. Večerné volania za eurko, gigabajt dát za tri-tridsať, k tomu kopec telefónov, nájde sa aj noťas a prototyp magentovo naladeného zákazníka je na svete. Minimálne dva roky sa tak vyhne dýchaniu kyslíku a chuti pomarančov.

Aby obraz jarnej krajiny, okorenený predvolebnými billboardami, nebol jednotvárny, tak trochu oranžovej doň šplechla aj jednotka na trhu. Že je jednotkou aj v jedinečných akciách typu "niečo za niečo", ale hlavne pri aktivácii "niečoho" využiteľného len na "niečo", potvrdzuje aj dátový flat na sociálne siete. Áno, teenageri spozorneli, Azet a Facebook sú predsa cool, Obama to s ním tiež dotiahol až do Oválnej pracovne. Ak však bezpodmienečne túžite po žhavom flirte s Čokoládkou012 z ôsmej Cé a nevydesila vás ani žaloba ASSS, musíte využiť túto šancu na zabitie slnečných dní.

Svetlá! Klapka! Idééš! Vedúci vypustil ďalšie video zo svojho top-secret archívu, kde si omacáva Ajdu. Samozrejme, pre pokoj v domácnosti, namiesto 110-60-90, zvolil sexy krivky nového počinu od Sony Ericssonu. A že vás už nebavia novinky, ktoré nevyrážajú dych? Podobne, ako prvoaprílový štvrtý operátor, aj kórejskí inžinieri z LG zvolili dosiaľ neprebádanú cestu...keď sa inšpirovali prázdnou priesvitnou fľašou od tequily v lúčoch zapadajúceho slnka. Nás inšpiruje fakt, že raz plná bola. Tak na zdravie!

Diskusia k článku:

Začať diskusiu