Štvrtý mobilný operátor

Na spravodajskom serveri www.nasebyliny.sk sa objavila zaujímava informácia o plánovanom príchode nového operátora na slovenský trh. Bude to kvietok, ako sa patrí.

Oficiálna tlačová správa nám zatiaľ poskytnutá nebola, no z doposiaľ uniknutých informácii môžeme čitateľom ako prvý server poskytnúť niektoré základné údaje. Obchodná a marketingová stratégia tohto nováčika sa má totižto radikálne líšiť od súčasných podmienok na trhu a jej úlohou je priniesť nový vánok, ba až vietor do rokmi preverených a stále neoverených ponúk.

Kedže najlukratívnejšie farby a logovania sú už obsadené a magentovo-oranžovo-modrú chráni ochranná známka, rozhodol sa nový operátor použiť priesvitnú bielu. Odpadajú tým zvýšené úvodné náklady na reklamu, pri cestách sa len objaví niekoľko prázdnych billboardov. Operátor chce radšej použiť ostatné peniaze na zlepšenie kvality siete.

Trhákom by mal byť paušál "Najviac úplne že nekonečno", s objemom veľa voľných predplatených minút, ktoré môžete čerpať od 23:45 do 23:59 hod. počas pracovných dní a počas takmer celých víkendov od 6:00 do 6:30, za skutočne málo eur mesačne. Presné číslo sme sa nedozvedeli. Bonusom pri viazanosti 48 mesiacov bude nekonečno voľných pondelkových nočných SMS správ v čase od 23:00 do 23:59 a sekundová tarifikácia po piatej prevolanej utorkovej minúte.

Operátor teda vyjde v ústrety najmä zákazníkom s nízkymi mesačnými nárokmi na objemy telefonátov, z čoho pramení aj ponuka akciových telefónov. Áno, nie sú.

Najbližšie týždne ukážu, či zvolená taktika je správna, a či s touto (ne)férovou ponukou, svojim aj nesvojim, nový operátor uspeje. Zatiaľ si nasaďme ružové okuliare a pripime si bublinkovou oranžádou. A neberte ten apríl ažtak vážne. ;)

Diskusia k článku:

Začať diskusiu