360° držiak telefónu Apai Genie poslúži ako osobný kameraman

Inteligentný držiak na telefón je ideálnou pomôckou pri nahrávaní vlogu alebo videí na TikTok. Dokáže sa otáčať o 360°, automaticky sleduje tvár či objekt a so smartfónom ho jednoducho spárujete cez Bluetooth.

Pokiaľ nahrávate videá smartfónom napríklad na svoj YouTube kanál alebo TikTok, možno vás zaujme držiak na telefón Apai Genie s otočnou základňou.

Telefón nie je len staticky zameraný na jedno miesto, ale dokáže sledovať vašu tvár a otáča sa do strán podľa toho, kam sa hýbete vy alebo sledovaný objekt, napríklad zviera. 

Základné parametre:
Rozmery 93 x 93 x 165 mm, hmotnosť 192 g, šírka telefónu 56 - 100 mm, 3 x 1,5 V AA batérie, 50 hodín nahrávania videí, 360° otočný stojan, 37° naklonenie, závit na tripod, kompatibilita s iOS 10 a novším a Androidom od verzie 8.1.

Neporebujete tak žiadnu ďalšiu osobu, ktorá by držala telefón a hýbala ním v smere vášho pohybu, aby ste ostali v zábere. Mobilná aplikácia dostupná v Google Play a App Store poslúži na nastavenie funkcií. 

Držiak Apai Genie od firmy Ulanzi napájajú tri 1,5 V AA batérie, čo vystačí na približne 50 hodín nahrávania videí. Odporúčaná šírka telefónu je maximálne 100 mm a môže byť pripevnený na výšku aj na šírku. 

Cena Apai Genie sa v slovenských obchodoch pohybuje dosť divoko od približne 20 eur do 50 eur. 

Zdroj: dapeo.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu