T-Mobile: neobmedzené večerné volania za euro týždenne

T-Mobile ponúkne svoju ponuku o balík neobmedzených večerných volaní. Cena tohto balíka je do konca júna 1 € (30,13 Sk) týždenne a večerné hovory je možné využívať v čase od 20:00 do 6:00. Akcia sa vzťahuje na používateľov mesačných programov a programov Fix.

Od júna 2009 bude balíček k dispozícii za štandardnú cenu 1,99 euro (59,95 Sk) týždenne.

Tlačová správa:

T-Mobile obohacuje svoje portfólio o novinku určenú pre všetkých zákazníkov mesačných programov vrátane programu Fix.

Súčasťou ponuky služieb sa stáva nový balíček s neobmedzenými večernými volaniami do siete T-Mobilu za jednotnú cenu. Večerné volania z balíčku môže zákazník využívať každý deň v týždni v čase od 20. do 6. hod.

Nový balíček je flexibilnou službou, pri ktorej si zákazník môže aktivovať večerné volania presne na obdobie, keď ich najviac využije a chce byť v spojení so svojimi blízkymi. V tomto čase za volania už neplatí ďalšie poplatky – sú zahrnuté v balíčku večerných volaní.

Aktivácia balíčka prebieha poslaním SMS v tvare VECER na číslo 123 23. (Deaktivácia prebieha poslaním SMS v tvare VECER VYPNI na rovnaké číslo).

Balíček s neobmedzenými večernými volaniami môžu zákazníci využívať v čase od 1. apríla do 30. júna 2009 za promo cenu 1 euro (30,13 Sk) týždenne. Po tomto období bude balíček k dispozícii za štandardnú cenu 1,99 euro (59,95 Sk).

Diskusia k článku:

Začať diskusiu