T-Mobile: Easy a Fix volania po tretej minúte zadarmo ešte výhodnejšie

V rámci novej ponuky pre Easy alebo Fix získa zákazník bezplatné hovory medzi 4. a 60. minútou hovoru počas 30 dní už pri dobití od 9 € (271,13 Sk). Päť dní pred ukončením tohto tridsaťdňového obdobia obdrží SMS o blížiacom sa konci akciového obdobia. Pri programoch Fix 9 a 16 získavajú zákazníci benefit na 30 dní automaticky, pretože spĺňajú podmienku akcie. Akciovú ponuku je navyše možné pri predplatených kartách Easy kombinovať aj s vernostným programom Easy Plus s polovičnými cenami služieb. Akcia bezplatných volaní po 3. minúte neplatí pri dobíjaní kreditu niektorými spôsobmi (napr. stieracím kupónom).

Oficiálna informácia:

Spoločnosť T-Mobile poskytuje od dnešného dňa akciovú ponuku na volania po 3. minúte zdarma pre Easy a Fix zákazníkov za ešte výhodnejších podmienok.

V rámci novej ponuky získa zákazník benefit pre predplatenú kartu Easy alebo program Fix už pri dobití od 9 € (271,13 Sk). Tento benefit bude platiť zákazníkovi 30 dní, v tomto čase sa volania medzi 4. a 60. minútou do siete T-Mobile nespoplatňujú.

Aj v novej podobe bude možné využívať benefit bezplatných hovorov po 3. minúte opakovane. Ak si zákazník dobije Easy kartu alebo program Fix znova sumou aspoň 9 € (271,13 Sk), získa benefit na ďalších 30 dní. Zákazníci budú navyše upozornení o dĺžke trvania benefitu – 5 dní pred jeho ukončením im príde informačná SMS správa. Vďaka nej budú môcť presne vedieť, kedy si môžu znovu dobiť Easy kartu alebo program Fix, aby získali benefit znova.

Benefit pre Fix: Pri programoch Fix 9 a 16 získavajú zákazníci benefit na 30 dní automaticky, pretože spĺňajú podmienku dobitia aspoň 9 € v rámci výšky dobíjania svojho mesačného programu.

Benefit pre Easy: Akciovú ponuku je navyše možné pri predplatených kartách Easy kombinovať aj s vernostným programom Easy Plus s polovičnými cenami služieb, ktoré zákazníci získavajú po bezplatnej aktivácii na Easy Linke 12350 a následnom dobití karty sumou aspoň 9 € v ten istý deň.

Akcia bezplatných volaní po 3. minúte platí pri dobíjaní z mesačného programu, cez bankomaty, v predajniach T-Mobile, cez internet, Mobil MultiBanking, POS terminály OMV, Slovnaft, Shell, COOP Jednota, cez iné bankové kanály, cez SMS správu a cez inkaso z platobnej karty.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu