Orange: tisíc 3G základňových staníc

Dnes sa vďaka Orangeu už 61 % obyvateľov v 134 mestách a 218 priľahlých obciach Slovenska nachádza v pokrytí 3G a 3,5G siete. Všetci môžu využívať rýchle dátové prenosy s teoretickým maximom 7,2 Mbps pri downloade. Maximálny upload je 384 kbps, výnimkou sú niektoré produkty Orangeu zahŕňajúce podporu HSUPA (2 Mbps). Až 84 % dátovej prevádzky sa uskutoční v 3G sieti. Od konca roka 2008 môžu výhody 3G siete, napríklad videohovory, uskutočňovať všetci majitelia SIM kariet Orangeu. Stačí na to 3G mobil, SIM karta už môže byť aj obyčajná.

Tlačová správa:

Bratislava, 2.marca 2008 – Počet základňových staníc najrýchlejšej mobilnej 3G siete Orangeu prekročil tisícovú hranicu. Už viac ako 61 % obyvateľov Slovenska tak má prístup k najrýchlejšiemu mobilnému internetu či telefonovaniu v najmodernejšej mobilnej sieti v prevádzke na Slovensku.

Vďaka rekordnému počtu základňových 3G staníc je sieť tretej generácie od Orangeu dostupná už pre viac ako 3 mil. obyvateľov Slovenska v 134 mestách a viac ako 218 priľahlých obciach. S rýchlosťou do 7,2 Mbit/s umožňuje zákazníkom využívať najrýchlejší mobilný prenos dát na Slovensku. V sieti Orange 3G sa vďaka jej kapacite a rýchlosti v súčasnosti uskutočňuje až 84 % dátovej prevádzky, čo dokazuje obrovský potenciál tejto najmodernejšej siete. Rozvoj štandardu 3G stále napreduje a je prísľubom ďalšieho skvalitňovania dátových služieb už v blízkej budúcnosti. To je dôvod prečo Orange Slovensko neustále rozširuje pokrytie svojej 3G siete tak, aby jej výhody boli dostupné čoraz väčšiemu počtu zákazníkov.

Navyše, Orange benefity svojej jedinečnej 3G siete priblížil úplne všetkým zákazníkom, aj tým, ktorí vlastnia 2G SIM karty. Aj užívatelia predplatených služieb Prima a Orange Click tak už môžu bez potreby výmeny SIM karty videotelefonovať a využívať rýchlejšie dátové prenosy v široko dostupnej sieti 3G. To všetko bez akýchkoľvek aktivačných a mesačných poplatkov.

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu