Softvérové novinky od HTC pre rok 2009

Na Mobile World Congress 2009 v Barcelone som sa nestihol zúčastniť tlačovej konferencie spoločnosti HTC. Včera som však zistil, že to vôbec nebola chyba. Na HTC stránke YouTube.com sa totiž objavilo veľmi vydarené video z predstavenia dvojice modelov HTC Touch Diamond 2 a HTC Touch Pro 2. Ale nielen to! Dozvedeli sme sa tiež o množstve softvérových noviniek v nových modeloch HTC.

HTC TouchFLO 3D integrované do Windows Mobile

Najnovšie grafické rozhranie TouchFLO 3D bude v modeloch Touch Diamond 2 a Touch Diamond oveľa viac implementované do OS Windows Mobile 6.1. Tešte sa preto na viacero lepšie ovládateľných úrovní a aplikácií. Najväčšou novinkou je rýchle a jednoduché listovanie medzi hovormi, správami a e-mailami s vybranou osobou. Aj počas hovoru. Dočkáme sa aj väčších virtuálnych tlačidiel pre ovládanie prstami.

Push Internet

Táto funkcia ma zaujala asi najviac. Stačí si vybrať vaše obľúbené webové stránky, určiť čas ich načítania, a ráno pri raňajkách môžete Fony.sk čítať bez čakania. Všetky nové články budú načítané vo vašom HTC.

Straight Talk

Pre HTC Touch Pro 2 výrobca vyvinul aj ďalšiu funkciu. Konferenčný hovor vďaka nej jednoducho uskutočníte so všetkými adresátmi e-mailovej správy. Počas hovoru potom stačí telefón otočiť displejom nadol a prístroj automaticky aktivuje režim konferenčnej miestnosti - dvojica mikrofónov zaručí kvalitný hovor s potlačením okolitého ruchu, dvojica reproduktorov zase dostatočnú hlasitosť reprodukcie hovoru.

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu