T-Mobile: nové balíčky pre podnikateľov

T-Mobile dnes predstavil novú zimnú ponuku pre podnikateľov týkajúcu sa malých a stredných firiem. Zákazníci tohoto segmentu môžu získať jeden z variabilných balíčkov k mesačným programom Podnikateľ až na dva roky zdarma.

Už v úvode však musíme upozorniť na tarifikáciu hovorov programu Podnikateľ, ktorá je 60+1 (sekundová tarifikácia až po prvej minúte)!

Aktuálna akcia nie je úplnou novinkou, akurát sa vzťahuje aj na nižšie programy než tomu bolo v minulosti: T-Mobile: špeciálne balíčky pre programy Podnikateľ (8. 9. 2008)

T-Mobile ponúka k programom Podnikateľ dva druhy benefitov. Balíček Nekonečné volania obsahuje 2 000 minút do siete T-Mobilu a pevných sietí v SR. Minúty bude možné čerpať počas pracovných dní od 18:00 do 08:00 a 24 hodín cez víkendy a sviatky. Druhý balíček (Extra 100 minút) obsahuje 100 minút do všetkých sietí v SR. Tieto minúty sa dajú využívať v čase od 08:00 do 18:00. Minúty sú ale prístupné až po prečerpaní základných predplatených minút. Pre oba balíčky je určená rovnaká doba platnosti využívania zadarmo v rámci akcie: celých 24 mesiacov pri všetkých programoch Podnikateľ.

Akciová ponuka platí pre nových i existujúcich zákazníkov do 31. 3. 2009.

Tlačová správa:

BRATISLAVA, 12. február 2009 - T-Mobile ponúka pre podnikateľov balíčky s 2 000 minútami mesačne a iné výhody

T-Mobile predstavuje zimnú ponuku pre podnikateľov, malé a stredné firmy. Zákazníci tohto segmentu môžu získať jeden z variabilných balíčkov k mesačným programom Podnikateľ až na dva roky zdarma. Akciová ponuka platí pre nových i existujúcich zákazníkov do 31.3.2009.

Balíčky benefitov podľa výberu

T-Mobile ponúka k programom Podnikateľ dva druhy benefitov. Pre oba je určená rovnaká doba platnosti využívania zadarmo v rámci akcie: celých 24 mesiacov pri všetkých programoch Podnikateľ. V rámci zimnej ponuky získavajú balíček bezplatne na dva roky už aj zákazníci pri programoch Podnikateľ 90 a 150.

2 000 minút do T-Mobilu a pevných sietí

Balíček Nekonečné volania obsahuje 2 000 voľných minút do siete T-Mobilu a pevných sietí na Slovensku. Minúty z balíčka možno čerpať počas pracovných dní od 18. do 8. hodiny a celých 24 hodín počas víkendov a sviatkov, a to ešte pred vyčerpaním základného balíka voľných minút v mesačnom programe.

Tento balíček je vhodný pre podnikateľov, ktorí potrebujú volať aj po pracovnej dobe či počas víkendu, resp. ho môžu ponúknuť ako benefit pre zamestnancov svojej firmy. Počas pracovnej doby si zamestnanec čerpá základný balík minút a na súkromné účely má k dispozícii minúty z balíčka Nekonečné volania.

Zákazníci môžu využívať balíček aj po skončení bezplatnej doby 24 mesiacov. Za 2 000 voľných minút v balíčku budú platiť poplatok 6,61 € (199,13 Sk) mesačne.

100 minút do všetkých sietí

Druhý balíček (Extra 100 minút) obsahuje 100 voľných minút do všetkých slovenských sietí, ktoré sa dajú čerpať počas pracovných dní od 8. do 18. hodiny. Minúty sú k dispozícii po vyčerpaní základného balíka voľných minút programu.

Tento balíček je určený pre podnikateľov s vyššími nárokmi na telefonovanie a v rámci akcie môžu získať zdarma ďalšie desiatky minút nad rámec svojho mesačného programu.

Zákazníci môžu využívať balíček aj po skončení bezplatnej doby 24 mesiacov. Za 100 minút navyše budú platiť 9,92 € (298,80 Sk) mesačne.

O programoch Podnikateľ:

Programy Podnikateľ sú určené pre živnostníkov a malé i stredné firmy. Medzi ich špecifické benefity patrí:

- rovnaká cena volaní do všetkých sietí od 0,126 € (3,80 Sk) za minútu

- cena 0,040 € (1,20 Sk) za minútu pre víkendové volania v sieti T-Mobile po vyčerpaní voľných minút v programe

- volania do všetkých mobilných i pevných sietí v EÚ a USA vo voľných minútach

- bezplatné volania vo firme v rámci služieb Medzi nami alebo Verejná privátna sieť zdarma (P600 a P1200)

- služba Smart roaming zdarma (P600 a P1200)

- BlackBerry Internet E-Mail alebo web ‘n’ walk Surf&Mail zdarma (P600 a P1200)

- bezplatná aktivácia služby CLIP

- národné volania do 3 sekúnd zdarma

Diskusia k článku:

Začať diskusiu