Najlepšie aplikácie podľa Sony Ericsson Content Awards

Sony Ericsson dnes vyhlásil víťazov druhého ročníka súťaže Content Awards určenej pre vývojárov mobilných aplikácií. Počas online ceremoniálu na internetovej stránke Sony Ericsson Content Awards boli vyhlásení víťazi jednotlivých kategórií a zároveň bolo udelené jedno špeciálne uznanie.

Do súťaže sa tento rok prihlásili stovky projektov, z ktorých odborná porota vybrala tie najlepšie. Hlavnými kritériami hodnotenia boli jednoduchosť používania, inovácia, vzhľad a celkový dojem, zábava, užitočnosť a v niektorých prípadoch aj zvuk.

Víťazmi Sony Ericsson Content Awards 2008 sa stali:

Práca

- Upvise od spoločnosti Unyverse Pte Ltd, Singapúr

upvise.com

Aplikácie do automobilu

- GPSed od spoločnosti Shape Services GmbH

GPSed.com

Zábava

- Bubble Boom Challenge od spoločnosti ZED

ZED.com

Životný štýl

- Mobiles‘ Republic Media Explorer od spoločnosti Mobiles‘ Republic

mobilesrepublic.com

Témy & grafika

- Obrazové tapety Flash Lite Wallpapers od ustwo

ustwo.co.uk (listuj nižšie)

Špeciálne uznanie

- EcoMate od Instituto Atlantico & UFC

Atlantico.com

Xperia™ panely

- Spb Traveller od spoločnosti Spb Software

SpbSoftwareHouse.com

Navštívte stránku www.sonyericsson.com/contentawards a pozrite si online show, zoznámte sa s víťazmi a objavte všetko, čo pre vás Sony Ericsson pripravil.

Špeciálne uznanie získala vzdelávacia aplikácia EcoMate, ktorá ponúka užitočné rady, ako sa správať viac ekologicky. Porota sa rozhodla oceniť tento projekt pre jeho užitočnosť a prínos pri enviromentálnej výchove a zároveň v nej vidí potenciál, ktorý môže v ľuďoch vzbudiť zodpovednosť k životnému prostrediu. Problém je, že som ju na internete poriadne nemohol nájsť.

Pre víťazov je pripravená exkluzívna dvojdňová návšteva vývojového centra spoločnosti Sony Ericsson v meste Lund vo Švédsku, kde im bude okrem stretnutia s hlavnými predstaviteľmi predstavné aj zákulisie vývojového centra.

Pozrite si online show, zoznámte sa s víťazmi a názormi poroty na stránke www.sonyericsson.com/contentawards.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu