O2: oslavujeme dva roky

Dva roky po vstupe O2 na náš trh ide 83 % volaní jeho zákazníkov cez mobilnú sieť O2. Komerčnú prevádzku spustilo O2 dňa 2. 2. 2007.

V tlačovej správe spoločnosti sa píše aj o plánoch do budúcnosti:

"Telefónica O2 Slovakia plánuje aj v ďalších rokoch svojho pôsobenia pokračovať v stanovenej stratégii. Medzi jej priority smerom k zákazníkom patrí pozorné sledovanie ich potrieb a príprava adekvátnej reakcie. Okrem toho sa spoločnosť sústredí na ďalší rozvoj sieťovej a IS infraštruktúry, strategické alternatívy v oblasti mobilného broadbandu a bude využívať nákladovú štruktúru ako konkurenčnú výhodu. Osobitnou kapitolou v aktivitách O2 je aktívna snaha o efektívnu reguláciu niektorých oblastí ako dôležitého faktora pri rozvíjaní konkurenčného prostredia v prospech zákazníka."

O2 dodáva: "Index zákazníckej spokojnosti O2 (CSI) vzrástol vo 4. štvrťroku 2008 o 2,3 bodu na hodnotu 79,5. Vyplýva to z výsledkov dlhodobého prieskumu zákazníckej spokojnosti za štvrtý štvrťrok 2008. Index CSI je vypočítaný z odpovedí zákazníkov na tri otázky týkajúce sa ich spokojnosti: celkovú spokojnosť s operátorom, dosahovanie očakávaní a priblíženie sa ideálu."

O2 zverejnilo indexy spokojnosti zákazníkov a zákazníckej vernosti za rok 2008:

fotka

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu