O2: v deň druhého výročia SMS v rámci siete zadarmo

Malý, ale milý, darček dá O2 svojim zákazníkov v deň svojich narodenín. V pondelok 2. 2. 2009 budú všetci majitelia SIM kariet O2 posielať SMS-ky v rámci siete zadarmo. V prípade, že má zákazník aktivovaný Extra blíček 100 SMS, nebudú sa mu SMS odoslané 2. 2. 2009 odpočítavať z aktivovaného SMS balíčka.

Tlačová správa:

Bratislava, 30. januára 2009 - SMS po celý deň zadarmo na účastnícke čísla v sieti O2 Slovensko budú mať všetci zákazníci O2 v deň jeho 2. narodenín. Už v pondelok 2. februára bude spoločnosť Telefónica O2 Slovakia oslavovať 2. výročie spustenia komerčnej prevádzky na Slovensku.

"Druhé narodeniny O2 sú pre nás príležitosťou poďakovať všetkým našim zákazníkom. Je milým zvykom, že si k narodeninám dávame darčeky. V O2 dostávajú narodeninové darčeky naši zákazníci. Chceme, aby vedeli, že si vážime ich podporu a že nám záleží naozaj na každom, kto sa stal súčasťou komunity O2," zdôraznil Juraj Šedivý, generálny riaditeľ spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Darček v podobe posielania SMS na účastnícke čísla v sieti O2 Slovensko zadarmo dostane každý zákazník O2 automaticky. Nie je potrebné si ho aktivovať. V prípade, že má zákazník aktivovaný Extra blíček 100 SMS, nebudú sa mu SMS odoslané 2.2.2009 odpočítavať z aktivovaného SMS balíčka.

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu