O2: obmedzenie dobíjania kreditu na prelome rokov

S príchodom eura súvisí aj obmedzenie dobíjania kreditu cez bankomat na prelome rokov. Dobíjania pomocou kupónov sa toto obmedzenie nedotkne.

Tlačová správa:

Kvôli zavádzaniu eura bude v dňoch 31.12.2008-1.1.2009 obmedzené dobíjanie kreditu cez bankomaty pre zákazníkov predplatených služieb. Dôvodom je prestavenie systému na novú menu euro, ktorá začne na Slovensku platiť od 1. januára 2009. O2 preto odporúča všetkým svojim zákazníkom predplatených služieb, aby sa vopred zásobili dobíjacími kupónmi, cez ktoré budú môcť dobiť svoj kredit bez obmedzenia.

„Odporúčame všetkým zákazníkom, ktorí platia za služby prostredníctvom dobíjania kreditu, aby počas týchto dvoch dní radšej využili dobíjanie svojho kreditu cez dobíjacie kupóny. Tie si môžu kúpiť na obvyklých miestach,“ uviedol René Parák, hovorca a manažér Telefónica O2 Slovakia pre styk s médiami.

Na internetovej stránke www.sk.o2.com nájdu zákazníci podrobné informácie súvisiace so zavádzaním eura, ako aj duálne zobrazené ceny služieb a produktov. Navyše, už 7. januára 2009 zverejní Telefónica O2 Slovakia aj nový cenník, ktorý milo prekvapí všetkých zákazníkov O2. Všetky ceny budú zaokrúhlené smerom nadol, čo bude znamenať zlacnenie niektorých služieb až o %

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu