T-Mobile: Víkendové SMS aj v novom roku (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-12-23 12:19:

V druhej polovici októbra dal T-Mobile svojim zákazníkom malý darček - bezplatné víkendové SMS-ky do konca roka. Stačilo poslať SMS správu s textom VIKEND na skrátené číslo 123 23. O deaktivácii ani slovo, veď služba koncom roka skončí.

T-Mobile však službu Víkendové SMS predlžuje do konca marca 2009 aj s novými podmienkami. Posielanie správ počas prvého januárového víkendu bude ešte zadarmo, ale počas ďalšieho obdobia zaplatíte za každý víkend s neobmedzenými SMS-kami jedno euro (30,13 Sk).

Víkendové SMS, o ktorých deaktivácii nebolo nutné vôbec hovoriť sa teda menia na platenú službu, ktorú si mnohí z vás budete chcieť aj deaktivovať. Deaktivácia prebieha odoslaním SMS správy s textom VIKEND VYPNI na číslo 123 23.

Na odpovede T-Mobilu na naše zvedavé otázky čakáme.

Doplnené

V budúcom týždni každý zákazník, ktorí si bezplatné víkendové SMS aktivoval, dostane SMS-ku s informáciou o tom, ako sa služba pre Easy, Fix a paušály zmení. Ak zákazník nič neurobí, bude Víkendové SMS využívať (a platiť) až do konca marca 2009. Kto službu po prvom víkende roku 2009 využívať (a platiť) nechce, musí ju deaktivovať. Zákazník platí vždy len za víkendy, počas ktorých službu využíval. Ak zrušíte službu 12. januára 2009, zaplatíte len za jediný spoplatnený víkend.

Tlačová správa:

T-Mobile pokračuje v akcii Víkendové SMS a ponúkne neobmedzené posielanie správ aj v roku 2009

Bratislava, 23. december 2008 – T-Mobile pokračuje v poskytovaní služby Víkendové SMS a umožní posielať neobmedzené množstvo správ do všetkých sietí počas víkendu za 1 euro (30,13 Sk).

T-Mobile nadväzuje na predvianočnú akciu Vikendové SMS, ktorá sa stretla s obrovským úspechom, a preto sa rozhodol priniesť jej pokračovanie v budúcom roku. Od 1. januára do 31. marca 2009 budú môcť zákazníci využívať službu Víkendové SMS za výhodných podmienok a ušetriť množstvo eur.

Bezplatné SMS ešte počas prvého víkendu

Od januára 2009 môžu zákazníci s mesačnými programami poslať neobmedzené množstvo správ a zákazníci s predplatenou kartou Easy alebo programom Fix v počte 100 SMS za víkend za 1 euro (30,13 Sk) za víkend.

T-Mobile prinesie zákazníkom ešte novoročný darček v podobe bezplatného posielania správ pre všetkých počas prvého víkendu v roku 2009 (v sobotu a nedeľu 3. a 4. januára).

Služba Vianočné SMS sa dá aktivovať jednoducho – odoslaním SMS správy s textom VIKEND na skrátené číslo 123 23. Deaktivácia prebieha podobným spôsobom – odoslaním SMS správy s textom VIKEND VYPNI na číslo 123 23.

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu