T-Mobile: Fix 100 Sk na dva roky zadarmo

Po včerajšom prudkom zdražení niektorých akciových telefónov dnes prichádza T-Mobile s príjemnejšou novinkou. Ak si zákazník kúpi nový program alebo predĺži viazanosť k svojmu existujúcemu programu, získa nielen kupón Paušál pre blízkeho so zľavou až 75 percent ako doteraz, ale od 9. decembra do 24. decembra 2008 ešte aj program Fix 100 Sk na samostatnej SIM karte s kreditom 100 Sk (3,32 €) na každý mesiac.

Tlačová správa:

Bratislava, 9. december 2008 – T-Mobile ponúkne popri obľúbenom kupóne Paušál pre blízkeho ešte jeden darček, ktorým môžete obdarovať svojich známych – Fix 100 Sk s kreditom zdarma na celé obdobie 24 mesiacov.

Nová akciová ponuka platí od utorka 9. decembra do 24. decembra 2008. Podmienky pre získanie ďalšieho paušálu zdarma sú jednoduché. Ak si zákazník kúpi nový program alebo predĺži viazanosť k svojmu existujúcemu programu, získa nielen kupón Paušál pre blízkeho so zľavou až 75 percent ako doteraz, ale ešte aj ďalší benefit.

Tým je program Fix 100 Sk na samostatnej SIM karte s kreditom 100 Sk (3,32 €) na každý mesiac. Najväčším prekvapením novej akcie s Fix 100 Sk je, že T-Mobile bude kredit 100 Sk dobíjať každý mesiac zdarma, a to celé dva roky. Zákazník tak môže tento program darovať svojim blízkym, ktorí už vlastnia mobilný telefón a majú menšie nároky na volania.

Program Fix 100 Sk je určený napríklad pre starších ľudí alebo detských používateľov, ktorí môžu mať vďaka tomuto programu k dispozícii nielen každomesačný kredit 100 Sk (3,32 €), ale zároveň aj kontrolu nad svojimi výdavkami počas celých dvoch rokov. Môžu byť na príjme pre svojich blízkych alebo komunikovať za výhodnejšie ceny do všetkých sietí.

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu