Nokia Maps 3.0 s 3D budovami

Ak ste sa niekedy nechali navigovať elektronickou navigáciou, stretli ste sa už aj s pojmom 3D pohľad. V skutočnosti je to nezmysel, keďže sa jedná len o perspektívu. Ale iGO 8 a Nokia Maps 3.0 už skutočne 3D pohľad ponúkajú, na vybrané objekty. Nokia Maps 3.0 ponúkajú zobrazenie trojrozmerných významných budov v mapách.

Zo stránky nokia.com/betalabs si stiahnite PC aplikáciu Nokia Maps Updater, ku počítaču spripojte telefón s OS Symbian S60 3rd FP2 (Nokia N96, Nokia N85, Nokia N79, Nokia 5320 XpressMusic, Nokia 6650, Nokia 6220 classic, Nokia 6210 Navigator, Nokia N78) a Nokia Maps aktualizujte na najnovšiu verziu. My máme žiaľ k dispozícii len staršie Nokie s Feature Pack 1, a tak nám musia stačiť oficiálne snímky Nokia Maps 3.0.

Nové funkcie Nokia Maps 3.0:

- vylepšená automobilová navigácia s upozornením na maximálnu povolenú rýchlosť, nový prehľad trasy aj počas navigovania,

- vylepšená navigácia pre peších s vibrovaním pred ďalšou odbočkou,

- 3D budovy vo viac než 200 mestách,

- nový režim terén,

- nové (lepšie) satelitné a hybridné mapy,

- nový Nokia Maps Updater (spomínaný vyššie)

Neskôr sa tiež dočkáme ďalších krajín s dopravnými informáciami (snáď aj na Slovensku), predpoveďou počasia a jeho aktuálnym stavom, POI aj s udalosťami (koncerty, filmové premiéry a pod.).

VIDEO (QuickTime): nokia.com/A41443577

- -

REKLAMA: Aj táto novinka bola vytvorená na mobilnom zariadení HP 2230s.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu