Orange: podrobnosti ku 3G s 2G SIM kartou (už aj na západe)

Pôvodný text, 2008-11-07 19:23:

Od 6. novembra môžu majitelia bežných SIM kariet v 3G telefónoch vo vybraných lokalitách strednej a východnej časti Slovenska využívať 3G sieť. Konečne tak nie je nutné meniť bežnú SIM na USIM v predajniach Orangeu, aby ste mohli využívať rýchlejšie dáta alebo uskutočňovať videohovory.

NOVINKA: Orange: 3G konečne aj na 2G SIM kartách (5. 11. 2008)

obrazokVideohovory sú stále k dispozícii za cenu bežného hovoru. Ďalej môžu majitelia paušálov využívať sieť UMTS a HSDPA s rýchlosťou downloadu 3,6 Mbps, majitelia kariet Prima či Orange Click len UMTS do 384 kbps (0,375 Mbps).

Aktivácia 3G služieb na 2G SIM kartách bude automatická v deň ich spustenia za podmienky, že má zákazník 3G telefón a nachádza sa v 3G pokrytí Orangeu mimo západnej časti Slovenska (ktorá bude sprístupnená neskôr).

Ak je na predplatenej karte aktivovaná služba Roaming, videohovor nebude možné uskutočniť. Pri deaktivácii Roamingu sa videohovor automaticky aktivuje.

Podarilo sa nám získať mapku pokrytia lokalít, v ktorých môžete dnes využívať 3G služby Orangeu na 2G SIM karte.

P.S.: Podľa skúseností mňa a čitateľa Jasa Orange postupne rozširuje 3G pokrytie aj na menšie obce západnej časti Slovenska.

Doplnené:

Alexandra Piskunová z Orangeu informuje: V nadväznosti na spustenie 3G služieb na 2G SIM na strednom a východnom Slovensku si vás dovoľujem informovať o sprístupnení služieb 3G siete pre majiteľov 2G SIM kariet aj na území západného Slovenska s platnosťou od 20. 11. 2008. Všetky ostatné podmienky využívania 3G služieb ostávajú nezmenené.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu