T-Mobile: Rýchly internet Štart opäť v ponuke

O programe Rýchly internet Štart sme vás prvýkrát informovali vo februári tohto roka:

Rýchly internet za 299 Sk mesačne

Rýchly internet Štart obsahuje 500 MB voľných dát mesačne. Cena za 1 MB dát nad rámec predplateného balíku je 1,20 Sk, tarifikačný interval je 100 kB. Zákazníci môžu získať tento program za cenu 299 Sk s DPH mesačne na celé obdobie záväzku, buď na 24 alebo 36 mesiacov. Aktivačný poplatok programu je 299 Sk s DPH.

Záujemcovia o Rýchly internet Štart si môžu vybrať aj dátovú kartu alebo modem za akciové ceny. Pri viazanosti 36 mesiacov si môžu zobrať jedno zo zariadení za 1 490 Sk s DPH, pri viazanosti 24 mesiacov je cena zariadenia 2 990 Sk s DPH.

Od júna 2008 bol Rýchly internet Štart zatraktívnený:

Všetci noví zákazníci, ktorí využijú akciu do 31. augusta 2008 získajú program s dvojnásobným množstvom dát počas celej doby viazanosti. Každý mesiac tak budú mať k dispozícii 1 GB dát namiesto 500 MB. Navyše budú môcť využívať aj funkciu zdieľania dát – z mesačného balíka môžu čerpať dáta aj pre surfovanie na svojich mobilných telefónoch.

V septembri 2008 sa Rýchly internet Štart na webe T-Mobilu už nenachádzal.

A T-Mobile sa rozhodol opäť Rýchly internet Štart ponúknuť svojim zákazníkom. Malo by sa tak stať Stane sa tak 30. októbra 2008. Podmienky služby by mali byť zhodné s letnými, teda 1 GB dát a možné ich zdieľanie aj na SIM karte:

"Od 30. októbra do 31. decembra 2008 bude navyše k dispozícii v ponuke aj program Rýchly internet Štart s 1 GB dát a možnosťou zdieľania dát na mobilnom telefóne. T-Mobile dočasne vráti tento mesačný program do ponuky pre všetkých záujemcov s minimálnymi nárokmi a predovšetkým výbornou cenou na trhu ako vhodný vianočný darček. Mesačný poplatok za RI Štart je 299 Sk (9,92 €)."

Čo znamená "dočasne" zatiaľ nevieme.

Viac informácií o (prvej) vianočnej ponuke T-Mobilu sa dočítate v Novinke:

T-Mobile: vianočné kupóny - zľava pre blízkeho až 75 % alebo notebook za korunu

Diskusia k článku:

Začať diskusiu