Príslušenstvo: Bluetooth slúchadlo Nokia BH-703

Bluetooth slúchadlo Nokia BH-703 (HS-106W) je svojim dizajnom takmer určené len ku telefónom Nokia radu Prism.

Základné parametre:

52 x 16 x 11 mm,

11 gramov (12,5 g s háčikom)

Bluetooth 2.1 + EDR,

dosah 10 metrov,

profily: handsfree 1.5, headset 1.1,

batéria 125 mAh, Li-Pol,

výdrž: do 6 h hovoru / 160 h pohotovosti

nabíjanie do 1 hodiny

Balenie obsahuje:

BH-703, šnúrka na krk, háčik, náhradné gumové násady rôznych veľkostí, nabíjačka AC-6, potrebné dokumenty

Podporované nabíjačky: Nokia AC-6 alebo kábel DC-6. Zaujímavé je, že väčšinu Nokií s microUSB konektorom musíte nabíjať klasickou tenkou nabíjačkou Nokia, ale na BH-703 musíte použiť nabíjačku, resp. USB kábel s koncovým microUSB konektorom. Pri slabej batérii dióda slúchadla bliká červenou farbou, pri bežných operáciách je modrej farby.

BH-703

Nosenie BH-703 na krku je pohodlné vďaka dodávanej šnúrke s klepietkami, do ktorých sa jednoducho zastrčí.

Spojenie s mobilom je jednoduché: zapnúť handsfree, vyhľadať ho telefónom, zadať PIN 0000 a je to. Stlačením hlavného tlačidla prijímate a ukončujete hovory. Dvojitým stlačením vytočíte posledné volané číslo.

Výrazné problémy som mal so stabilitou slúchadla v uchu, a nepomohla ani výmena gumených násad. Tiež by som uvítal vyššiu maximálnu hlasitosť BH-703, ktorú môžete regulovať z pripojeného mobilného telefónu a pohybom prsta po citlivej ploche na prednej stene slúchadla. Regulácia hlasitosti pohybmi prsta po pevnej ploche je lepšia než tlačidlami, ktoré často na iných slúchadlách, pri manipulácii s nimi, stláčam omylom.

Vymazanie všetkých spojených zariadení uskutočníte v zapnutom stave podržaním hlavného tlačidla a tromi pohybmi prsta od mikrofónu ku tlačidlu. Potom sa slúchadlo prepne do režimu párovania. Reset slúchadla uskutočníte po pripojení nabíjačky a podržaní hlavného tlačidla.

BH-703

Zapnutie aj vypnutie slúchadla uskutočníte dlhým podržaním hlavného tlačidla. Ak BH-703 nenájde do 30 minút spárované zariadenie, automaticky sa vypne.

BH-703 je jednoduché štýlové slúchadlo, ktorého výhodou je pohodlné nosenie na krku, dizajn ideálny ku Nokiám radu Prism a vysoká kvalita zvuku. Druhá strana vôbec nepoznala, že telefonujem zo slúchadla.

Orientačná cena: asi 2 000 Sk

- -

Zoznam všetkých NOVINIEK venovaných PRÍSLUŠENSTVU.

- -

Diskusia k článku:

Začať diskusiu