BenQ-Siemens EF71

Tlačová správa o mid-end véčku Nové hudobné véčko s 2 Mpix fotoaparátom a tenkým dizajnom.

BenQ-Siemens Q-fi EF71 je jedným z prvých Q-fi produktov značky BenQ-Siemens, ktoré sa orientujú predovšetkým na hudbu. Produkty Q-fi sú zamerané na ľahký prístup ku všetkým hudobným funkciám a majú predinštalované komplexné riešenie pre milovníkov hudby. Q-fi EF71 je plne vybavený vyklápací telefón s výnimočným vzhľadom. Telefón zaujme najmä svojím nekompromisným vyhotovením – tenkým tvarom, nadčasovou krásou a vysokokvalitným hliníkovým povrchom. Na jednoduchý prístup k hudobným funkciám slúžia takmer nebadateľné tlačidlá na prednej strane krytu. Vďaka prepracovanému dizajnu získal Q-fi EF71 prestížne ocenenie iF-award 2006.

Hudobný prehrávač Q-fi EF71 podporuje všetky súčasné formáty ako MP3, AAC a WMA. Vymeniteľné Micro-SD karty poskytujú bohatý priestor na predĺženie zážitku z počúvania hudby. 10-pásmový ekvalizér umožňuje používateľovi prispôsobiť prehrávané skladby podľa jeho požiadaviek. Tie môže vďaka inovatívnym 3D surround reproduktorom počúvať aj s priateľmi vo vynikajúcej kvalite.

Po otvorení odhalí Q-fi EF71 svoju plochú, ergonomicky tvarovanú klávesnicu a veľký 2,2-palcový displej, ktorý žiari 262-tisíc farbami. Vonkajší, biely OLED displej zdôrazňuje elegantný vzhľad strieborného a čierneho krytu.

Integrovaný 2-megapixlový fotoaparát s 9-násobným lineárnym priblížením a funkciou nahrávania videosekvencií umožňuje zachytiť momenty s priateľmi vo forme fotografie alebo ako vysokokvalitné video. Funkcia videonahrávania telefónu Q-fi EF71 je schopná zaznamenať až 30 obrázkov za sekundu (30 fps). Vďaka nočnému módu môžete robiť kvalitné fotografie a videá aj pri zhoršených svetelných podmienkach. Q-fi EF71 vám bude slúžiť dokonca aj ako webkamera – pripojením k počítaču pomocou USB kábla.

S Q-fi EF71 pokračuje BenQ Mobile vo svojej stratégii – prinášať na trh zariadenia s najnovšími zobrazovacími technológiami, z ušľachtilých materiálov a s prestížnym dizajnom. EF71 je po EF51 druhým mobilným telefónom spoločnosti BenQ Mobile z hudobne zameraného produktového radu Q-fi,. BenQ-Siemens Q-fi EF71 sa bude predávať spolu s Micro-SD kartou a stereo slúchadlami. Dostupný bude približne koncom septembra 2006 vo farbe Stellar Aluminum.

Cena telefónu bude stanovená pri jeho uvedení na slovenský trh.

- produktová stránka EF71

Diskusia k článku:

Martin Hombauer 22.05.2006 - 13:09

mato: z toho vela info neviem :D, no to video ked uz spomenuli 30fps tak mohli aj rozlisenie,no ved uvidime Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

anonymous22.05.2006 - 22:28 Trvalý odkaz

Borland: Dizajnovo velmi vydareny telefon. Ale bateria vydrzi v pohotovosti len 225 hodin. Na hudobny fon je to prilis malo.Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1)

anonymous23.12.2010 - 10:29 Trvalý odkaz

Marian6663: Je to štýlové vé?ko,ktoré má ?o ponúknu? aj pre naro?nejších uživate?ov a ne?udujem sa že vyhral cenu za design,je pekný!

Celá diskusia 3 príspevky