Nokia Comes With Music - neobmedzené sťahovanie hudby

A je to tu! Informovali sme o tom už v novinke Nokia a Sony Ericsson - sťahujte hudby, koľko chcete a dnes boli naše informácie potvrdené tlačovou správou.

Nokia ku vybraným telefónom (Nokia 5800 XpressMusic, Nokia N95 8GB a Nokia 5310 XpressMusic) prináša službu Comes With Music s neobmedzeným ročným prístupom k miliónom nahrávok. A ako sme pôvodne informovali, hudbu si potom môžete ponechať. Comes With Music ponúkne ročný neobmedzený prístup ku kompletnému katalógu Nokia Music Store. Jej predpokladaná cena na telefóne Nokia 5310 XpressMusic je 129,99 GBP (približne 4 990 Sk / 165,64 €).

Kedy bude služba dostupná u nás, a za akú cenu, nie je zatiaľ známe.

Tlačová správa:

Nokia predstavuje revolučnú službu digitálnej zábavy „Comes With Music“

Nová služba prináša zákazníkom nepoznanú voľnosť a hodnotu

EMI Music, nezávislé spoločnosti a hudobné vydavateľstvá, sa pripájajú k ponuke

Nokia Remix, Londýn a Singapur, 2. októbra 2008 – Počas akcií Nokia Remix v Londýne a Singapure dnes spoločnosť Nokia oznámila debut svojej služby digitálnej zábavy Comes With Music, ktorá užívateľom vo vybraných krajinách ponúka nový spôsob objavovania a vychutnávania hudby. Zákazníci, ktorí si kúpia prístroj so službou Comes With Music, budú mať k dispozícii rozsiahly katalóg hudby od medzinárodných i lokálnych interpretov s neobmedzeným ročným prístupom k miliónom nahrávok. Užívatelia zažijú skutočnú hudobnú revolúciu, lebo si po skončení ročného obdobia budú môcť nahrávky ponechať.

„Comes With Music stanovuje z hľadiska pohodlia a hodnoty pre zákazníka precedens, ktorý už ostatní hráči na trhu digitálnej zábavy kopírujú,“ povedal Tero Ojanperä, výkonný viceprezident a šéf oddelenia zábavy a komunít spoločnosti Nokia. „Zákazníci majú možnosť ponúkanú hudbu spontánne sťahovať bez toho, aby si museli robiť starosti s cenou albumu alebo skladby – voľnosť a jednoduchosť spojené s touto službou sú jedinečné. Vďaka Comes With Music máte neobmedzený prístup k miliónom nahrávok v Nokia Music Store a všetku hudbu si môžete ponechať – bez toho by to nebola revolúcia.“

Comes With Music ponúka ročný neobmedzený prístup ku kompletnému katalógu Nokia Music Store. Na konci roka si zákazníci môžu stiahnutú hudbu ponechať a naďalej sa tak radovať zo svojej hudobnej kolekcie. Služba Comes With Music bude k dispozícii v širokom rade prístrojov Nokia vrátane nového modelu Nokia 5800 XpressMusic, ktorý bol dnes predstavený, ako aj na telefónoch Nokia N95 8GB a Nokia 5310 XpressMusic. Nokia 5310 XpressMusic zaznamenala od svojho príchodu na trh v minulom roku viac než 10 miliónov predaných kusov, čo z nej robí najpredávanejší hudobný telefón na svete.

K podpore služby Comes With Music sa ako posledná z významných značiek pridala EMI Music.

„Služba Nokia Comes With Music otvára priaznivcom hudby novú cestu na vyhľadávanie a počúvanie hudby z katalógu EMI, pričom naši umelci teraz majú nový účinný spôsob, ako sa dostať ku svojim fanúšikom,“ povedal Douglas Merrill, prezident digital business spoločnosti EMI Music. „Tým, že pomáha objavovať hudbu v inovatívnom, užívateľsky príjemnom prostredí, posúva služba Comes With Music hranice experimentovania v oblasti digitálnej hudby.“

Comes With Music ponúkne aj obrovský výber hudby od nezávislých hudobných vydavateľstiev vďaka zmluvám so spoločnosťami The Orchard (NASD: ORCD), Beggars Group, IODA, the Ministry of Sound, PIAS a Pinnacle. Tieto vydavateľstvá sa v podpore služby Comes With Music pripájajú k Universal Music Group, Sony BMG Music Entertainment a Warner Music Group. Nokia si zabezpečila aj vydavateľské práva spoločnosti CELAS zastupujúcej EMI Music Publishing, GEMA zastupujúcej Sony/ATV Music Publishing, SACEM zastupujúcej Universal Music Publishing a aj práva MCPS-PRS.

Veľká Británia bude prvým trhom, na ktorom bude služba Comes With Music k dispozícii. Začiatok predaja je plánovaný na 17. októbra 2008. Predpokladaná cena služby Comes With Music na telefóne Nokia 5310 XpressMusic je 129,99 GBP; záujemcovia môžu svoje objednávky predbežne registrovať v Carphone Warehouse na adrese http://www.carphonewarehouse.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu