O2: hovory O2 Jednotiek za 2 Sk/min. aj s O2 Fér (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-09-15 12:53:

V našom diskusnom fóre sa v sobotu poobede objavila informácia o prísľube generálneho riaditeľa Telefónica O2 Slovakia, ktorý hovorí, že si môžu O2 Jednotky pri prechode na O2 Fér ponechať volania za 2 Sk / min. v rámci siete.

Píše sa tak na oficiálnom O2 Fóre od piatkového poobedia. Dovolili sme si skopírovať najvýznamnejšiu časť odkazu Juraja Šedivého:

"Z vašich komentárov je však zrejmé, že i napriek tomu by niektorí z vás radi uprednostnili režim volania za 2 Sk do vlastnej siete, ktorý využívajú v súčasnosti. Po dnešnej diskusii s manažmentom sme preto rozhodli, že vám pri prechode na O2 Fér umožníme tento benefit si ponechať.

Stačí, ak si pri prechode na O2 Fér vyberiete a požiadate o ponechanie profilu O2 Prvý s volaniami za 2 Sk/min. na účastnícke čísla v sieti O2-SK. Alternatívne sa samozrejme môžete rozhodnúť pre štandardnú tarifikáciu s volaniami na účastnícke čísla v sieti O2-SK za 4 Sk/min. a po 3. minúte zadarmo.

Voľba ponechania profilu O2 Prvý bude zákazníkom k dispozícii už do konca septembra."

Na O2 Fóre prispievateľ bompar81 píše:

"...bolo mi na infolinke povedane, ze prechod Z JEDNOTKY na FER s vyhodou volania za 2 Sk bude mozny spatne aj pre JEDNOTKY co uz presli na FER...ako uz vsetci viete, pridete o vyhodu volania zadarmo po 3. min., ale moznost aktivovania si extra balickov ostava v platnosti. Aspon tak mi bolo povedane na infolinke. Tato zmena by mala byt mozna v priebehu septembra."

Zhrnutie

Ak ste O2 Jednotka a používate volania za 2 Sk / min. v rámci siete O2-SK, môžete si túto výhodu ponechať aj pri prechode na O2 Fér. Tak som to očakával od začiatku a som rád, že nakoniec Telefónica O2 Slovakia vypočula hlasy nespokojných O2 Jednotiek. Pre O2 Fér je štandardom cena 4 Sk / min. do všetkých slovenských sietí, pričom do O2 voláte po tretej minúte zadarmo. Ak si chcete ponechať výhodu volaní za dve koruny za minútu, o bezplatné minúty po tretej spoplatnenej prídete. V takom prípade pri hovore do 6 minút vždy získate, po šiestej minúte by ste volali do O2 lacnejšie s klasickým O2 Fér. Lenže viacerými kratšími hovormi do O2 našetríte oveľa viac (korún, resp. minút).

Tento ústretový krok O2 chválime.

Doplnená tlačová správa:

O2 Jednotky majú od 30.9.2008 možnosť ponechať si pri migrácii na O2 Fér svoj aktuálny jednotkový benefit 2 Sk/min na volania do siete O2. Zákazníci, ktorí sa rozhodnú preniesť si svoj jednotkový benefit na O2 Fér, strácajú možnosť využívať volania po tretej minúte zdarma na účastnícke čísla v sieti O2 Slovensko. Ponuka sa nevzťahuje na zákazníkov s profilom Nová Jednotka.

Zákazníci s profilom Prvý (pôvodná akcia Jednotky), ktorí od 4.9. do polnoci 30.9.2008 prešli na O2 Fér, budú mať možnosť spätne požiadať o jednotkový benefit. V takom prípade automaticky prichádzajú o možnosť bezplatných volaní na účastnícke čísla v sieti O2 Slovensko po tretej minúte. O zmenu môžu títo zákazníci požiadať najneskôr do 15.10.2008. Zákazníci budú informovaní o tejto možnosti formou SMS.

Jednotkový benefit si môže zákazník O2 Fér kedykoľvek zameniť za benefit volania po tretej minúte v sieti O2 zdarma. Zmena nastane okamžite. Spätná migrácia na jednotkový benefit však už nie je možná.

Viac informácií nájdete na internetovej adrese www.sk.o2.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu