T-Mobile: firmvér 2.1 pre iPhone 3G

Každý majiteľ iPhonu 3G si môže ručne aktualizovať firmvér na verziu 2.1. K tomu však bude potrebovať nový iTunes 8.0. Nový firmvér prináša viacero zmien, najväčšou je možnosť písať správy a e-maily so slovenskými znakmi, a bez prediktívneho vkladania textu pri nastavení slovenskej klávesnice. Menu telefónu ostáva zatiaľ v anglickom jazyku.

Oficiálna správa:

Od dnešného dňa môžu zákazníci využívať iPhone 3G s novou verziou firmveru - 2.1.

Nový firmvér prináša viaceré vylepšenia ako napríklad:

- lepšiu výdrž batérie

- rýchlejšie načítavanie a vyhľadávanie kontaktov v telefónnom zozname

- presnejšie ukazovanie sily 3G signálu

- výrazne nižší čas zálohovania dát do iTunes

- rýchlejšiu inštaláciu a lepšiu prácu s 3rd party aplikáciami

- zlepšenie funkčnosti SMS správ

Pre slovenských používateľov prináša firmvér 2.1 možnosť písať správy a maily so slovenskými znakmi a bez prediktívneho vkladania textu pri nastavení slovenskej klávesnice. Menu telefónu ostáva zatiaľ v anglickom jazyku.

Firmvér iPhone 3G na verziu 2.1 si môže aktualizovať každý majiteľ prístroja. K aktualizácii bude potrebovať nový iTunes 8.0, ktorý si môže stiahnuť zo stránky www.apple.com/itunes. Potom si už môže stiahnuť a nainštalovať nový firmvér 2.1. Apple iPhone 3G vo verzii 2.1 funguje iba s iTunes 8.0.

T-Mobile pripravil pre všetkých majiteľov iPhone 3G aj špeciálny interaktívny návod, ako si aktualizovať svoj iPhone 3G na vyššiu verziu firmvéru na stránke www.t-mobile.sk/iphone v sekcii Podpora. V tejto časti webovej stránky nájdu aj link na najnovšiu verziu iTunes či používateľskú príručku pre iPhone 3G.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu