T-Mobile: USB modem pre Rýchly internet (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-09-12 13:49:

Čitateľ DjM nás upozornil na článok servera Mobil.sk informujúci o novom modeme LEADTEK USB. Ten slúži na USB pripojenie počítača do siete internet technológiou Flash-OFDM, u nás známou aj pod komerčným názvom Rýchly internet od T-Mobilu.

Akciové ceny Leadtek USB modem:

1 490 Sk (49,46 €) pre Rýchly internet 2 s dvojročnou viazanosťou,

490 Sk (16,27 €) pre Rýchly internet 2 s trojročnou viazanosťou,

1 Sk (0,03 €) pre Rýchly internet 10,

1 Sk (0,03 €) pre Rýchly internet 20.

Štandardná cena: 6 290 Sk (208,79 €).

Zdroj: T-Mobile.sk

Parametre Leadtek USB modemu:

konštrukcia: otváracia,

rozmery: 93,8 mm x 36,4 mm x 17,3 mm

hmotnosť: 80 g

pásmo: 450 MHz

K modemu si môžete dokúpiť za 570 Sk dostanete aj externú anténu.

Doplnená tlačová správa:

Bratislava, 12. september – T-Mobile prináša nové hardvérové riešenie pre zákazníkov Rýchleho internetu. Do ponuky sa dostáva kompaktný Leadtek USB modem s vysokou variabilitou.

Novinka od Leadteku je úplne novým druhom hardvéru s podporou technológie FLASH-OFDM v ponuke pre Rýchly internet. Ide o kompaktný prístroj, ktorý nie je určený výlučne iba pre použitie s notebookom alebo s PC, no je univerzálnym riešením pre všetkých záujemcov. Pre majiteľov stolových PC ponúkne menšie rozmery a vďaka tomu aj výborné možnosti pre prenos zariadenia a používanie s PC na rôznych miestach. Zároveň je novinka vhodná aj pre majiteľov notebookov bez ohľadu na druh slotu, ktorým je vybavený ich prenosný počítač.

Novinka sa dá samozrejme kombinovať aj pre používanie s PC i notebookmi, nakoľko funguje pripojená cez štandardný USB kábel. Zákazník tak môže získať jedinečné riešenie na využívanie Rýchleho internetu na PC všetkých druhov – stolových i mobilných, pričom mu na inštaláciu a používanie stačí iba vybraný prístroj a USB kábel.

Ceny pre Leadtek USB modem

Leadtek USB modem bude k dispozícii už za 1 Sk (0,03 €) s DPH pre programy Rýchly internet 10 a 20. Pre Rýchly internet 2 sa bude predávať za 490 Sk (16,27 €) s DPH pri 36-mesačnej viazanosti a za 1 490 Sk (49,46 €) s DPH pri 24-mesačnej viazanosti. Plná cena prístroja je 6 290 Sk (208,79 €).

Ponuka hardvéru pre FLASH-OFDM

Leadtek USB modem tak vhodne dopĺňa celkové portfólio dátových zariadení pre Rýchly internet na báze FLASH-OFDM. Zákazníci si môžu vybrať:

- novinku Leadtek USB modem pre využívanie so všetkými druhmi PC

- pôvodný USB modem s výborným výkonom pre vybranú technológiu

- osvedčenú PCMCIA kartu pre veľké množstvo notebookov

- jednu z dvojice QualComm – Leadtek express kariet pre novšie typy notebookov

Diskusia k článku:

Začať diskusiu