Príslušenstvo: fotorámik Sony Ericsson IDP-100

Sony Ericsson dnes predstavil nový foto rámik dostupný na konci tohto roka. Obrázky dostanete do rámika prostredníctvom Bluetooth, USB kľúča alebo pamäťových kariet MS Duo, MS Micro (M2), SD alebo microSD. Obrazovka rámika má uhlopriečku 178 mm (7'') a rozlíšenie 800 x 480 bodov. Vnútorná pamäť rámika má kapacitu 128 MB.

Tlačová správa:

Fotografie zachytávajú jedinečné okamžiky, a preto je škoda, aby ostali navždy zabudnuté. Sony Ericsson predstavuje štýlový digitálny rámik na fotografie IDP-100, ktorý sa so svojim vzhľadom hodí do každého prostredia. Dostupný bude na vybraných trhoch od štvrtého štvrťroka 2008 v tmavosivej farbe.

Bratislava, 9. Septembra 2008 – Dosť bolo fotografiám ukrytým v mobilnom telefóne! Prichádza čas podeliť sa o ne s okolitým svetom prostredníctvom digitálneho rámika Sony Ericsson IDP-100, ktorý je perfektným doplnkom vášho Cyber-Shot™ telefónu.

Vďaka jednoduchému prenosu nielen z Cyber-Shot™ telefónov, ale aj z bežných fotoaparátov, sa budú môcť užívatelia pochváliť svojimi obrázkami všetkým naokolo. Svoje obrázky dostanete do rámika jednoducho prostredníctvom Bluetooth™, USB pamäťového kľúča alebo pamäťových kariet M2, micro SD, SD a MS Duo. Svojim tmavosivým vzhľadom zapadne do každého prostredia a displej s uhlopriečkou 7 palcov vám umožní prezentovať svoje fotografie vo vertikálnej alebo horizontálnej polohe. Navyše ho môžete zavesiť na stenu alebo jednoducho položiť na svoj pracovný stôl.

“Spomienky majú pre nás všetkých nevyčísliteľnú hodnotu”, povedal Jacob Sten, riaditeľ oddelenia pre príslušenstvo Sony Ericsson. “Digitálny rámik IDP-100 je ideálnym doplnkom vášho Cyber-shot™ telefónu a umožní vám podeliť sa o vaše obrázky jednoducho a vo vysokej kvalite. Navyše IDP-100 je určený nielen majiteľom mobilných telefónov – rámik je prispôsobený rôznym pamäťovým médiám a dokáže zobrazovať až 500 fotografií, pričom akonáhle sa fotografie dostanú do rámika, sú automaticky otočené a prispôsobené veľkosti displeja.”

Rámik IDP-100 je perfektným doplnkom telefónu C905 Cyber-shot™, prvého telefónu od Sony Ericsson s 8,1 megapixlovým fotoaparátom. Obrázky môžu byť ovládané dotykovým menu, navyše funkcia Digital Image Correction (DIC) zaručí, že fotografie sú zobrazené v tej najlepšej kvalite – a to všetko automaticky.

Ukážte sa!

- 7-palcový WVGA displej – fotografie tak, ako boli zachytené

- automatické otočenie – neotáčajte svoje fotografie, rámik to urobí za vás

- kvalitný displej – žiarivé farby

- zabudované Bluetooth™ - pre jednoduchý prenos

- kompatibilné s M2 Memory Stick™ a USB – rôzne možnosti ako dostať fotografie do rámika

- uložte si až 500 fotografií do vnútornej pamäte

- dotykové ovládanie – tlačidlá sú minulosťou

- svetový čas – 3 časové zóny s možnosťou nastavenia zapnutia a vypnutia rámika

Neschovávajte svoje Cyber-Shot™ fotografie. Pochváľte sa s nimi svojim priateľom vďaka IDP-100.

IDP-100 je kompatibilné so všetkými mobilnými telefónmi a pamäťovými kartami M2, micro SD, SD a MS Duo, rozhraním USB a Bluetooth™. Dostupný bude na vybraných trhoch od štvrtého štvrťroka 2008 v tmavosivej farbe.

Parametre:

rozmery: 7-palcový LCD displej

pomer strán: 4:3 alebo 16:9

uhol pohľadu: 140 stupňov (horizontálne) / 140 stupňov (vertikálne)

životnosť: jas do 50 percent: 10,000 hodín

jas: 200cd/m2

rozlíšenie: 800 x 480 (WVGA)

hustota pixlov: 0.1905 (horizontálne) x 0.1905 (vertikálne)

kontrastný pomer: 400:1

konektivita: USB 2.0

vnútorná pamäť: 128 MB

hmotnosť: 320 g bez podstavca

veľkosť: 205 x 145 x 25 mm,

kompatibilita: všetky telefóny a pamäťové karty M2, micro SD, SD a MS Duo, USB a Bluetooth.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu