HTC Touch Diamond, Samsung G810 a Sony Ericsson W980 získali ocenenie EISA

Prestížne ocenenie EISA získava každoročne niekoľko významných produktov. Medzi nimi sa ocitili aj tri kategórie mobilných telefónov.

HTC Touch Diamond získal ocenenie EISA ako "European Smart Phone". U nás sa predáva už pár mesiacov.

ZÁKLADNÉ INFO: HTC Touch Diamond

Sony Ericsson W980 získal ocenenie EISA ako "European Music Phone". Jeho predaj u nás už začal, recenziu si prečítate na Fony.sk už o pár dní.

ZÁKLADNÉ INFO: Sony Ericsson W980

Samsung G810 získal ocenenie EISA ako "European Photo Phone", u nás sa oficiálne nepredáva.

PRVÝ KONTAKT: Samsung G810

Výťah z tlačovej správy:

Soul, Južná Kórea, 15. august 2008 – Spoločnosť Samsung Electronics Co., Ltd., líder trhu v oblasti mobilných telefónov, s hrdosťou oznamuje, že ... mobilný telefón SGH-G810 so zabudovaným špičkovým fotoaparátom získal od asociácie European Imaging and Sound Association (EISA) ocenenie "Európsky mobilný telefón roka 2008 - 2009".

Komisia pre kategóriu Convergence uviedla, že telefón G810 od spoločnosti Samsung vybrala pre jeho výnimočnú kvalitu záberov. Komisia ďalej dodala: „Je to mobilný telefón alebo fotoaparát? Len pár rokov dozadu by sme fotografické funkcie, ktoré teraz ponúka telefón SGH-G810, mohli očakávať jedine od niektorého z najmodernejších fotoaparátov”. Zhodnotila tiež technické vyhotovenie telefónu: „Jednoznačne najlepší zo všetkých, jeho dizajn je úhľadný, elegantný a zároveň robustný”.

...

V roku 2004 spoločnosť Samsung ako prvá uviedla na trh mobilný telefón s 5-megapixlovým fotoaparátom, v roku 2005 so 7-megapixlovým fotoaparátom a v roku 2006 predstavila kórejskému trhu prevratný mobilný telefón SCH-B600 s 10-megapixlovým fotoaparátom. Ocenenie ‘Európsky mobilný telefón’ od asociácie EISA len potvrdilo to, že mobilný telefón SGH-G810 je skutočnou vlajkovou loďou spoločnosti Samsung na trhu mobilných telefónov so zabudovaným fotoaparátom.

...

Model G810 bol v Európe a Stredovýchodnej Ázii uvedený na trh v apríli 2008.

Viac info nájdete na www.eisa.eu/eisa/awards/2008-2009.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu