Keď novinky, tak poriadne!

Snehová kalamita, ktorou nás strašili prsnaté rosničky, sa veru prejavila naplno aj u nás na webe. Po siedmich rokoch si vedúci povedal Dosť!, a tak aj Fony.sk vidíte v bielych šatočkách.

Začiatok nového roka je predsa ideálny na novoty všetkého kalibru, takže ak ste sa práve rozviedli, našli milenku, či kúpili novú jazdenku, vítame vás v klube. Zmena je život.

Štandardne tu máme štatistiky toho, čo ste stihli počas posledného dňa roku s horiacou petardou v pravej a nažhaveným mobilom v ľavej ruke. Čísla nie sú výrazne odlišné od tých minuloročných, štandardom sú iba nadpriemerné počty MMS v okysličenej sieti, ale tento nadprirodzený úkaz sme rozoberali už minule. Zaujímavým faktom je, že najpopulárnejšou destináciou telekomových Slovákov je Rakúsko, keďže odtiaľ poslali až tretinu všetkých roamingových SMS. Nuž čo, opatrovateľky, skladníci, či "spoločníčky" museli byť aj na Silvestra v službe.

Telekom zaradil do svojej ponuky Nokiu Asha 300 a rozprúdil tak vášnivú diskusiu na tému, načo je stoeurovému mobilu 1 GHz procesor? Veru sám neviem, asi bude rýchlejšie zvoniť. To je ako Nissan GT-R s dojazdovou rezervou. Ale inak tiež nejazdím po diaľnici päťdesiatkou.

Orindž v tichosti pokračuje vo vianočnej ponuke a teraz má navyše dosť starostí s organizovaním celebritného plesu v opere, takže musíme vydržať. Ak ste počas roka nekomunikovali ako škrobi, tak zúčastnení si opäť pochutnajú na čerstvých ráčikoch, teľacom ragú, zajacovi na smotane či gaštanovom pyré. Popritom si určite dajú pozor na nejaké to nepekné spoločenské faux-pas a tic-tac budú konzumovať radšej po každom jedle. A svet bude hneď krajší.

Ak ste vlastníkmi toť nedávno slávnych hviezd Samsung Galaxy S a Galaxy Tab, tak určite tajne dúfate, že Ice Cream Sandwich, alias Android 4.0, zakotví aj vo vašich strojoch. Túdle! Podľa Samsungu to jednoducho nepôjde, čo je však rozumný dôvod na kúpu nového tátoša. To je ideálny stav - vy budete mať čo chcete, výrobca sa tiež neurazí. Ale potom sa nečudujte, prečo tá Kórea tak prekvitá!

Sony vypustilo do sveta jednu hádanku. Zverejnilo fotografiu mladých ľudí, ktorí svoju pozornosť sústreďujú na mobilný telefón v ruke jednej vydarenej foňáčky. Prichádza teda otázka, čo to asi tak bude? Máme tušáka, že model Arc HD, ale sami viete, že v ženských sa bez trojjazyčného manuálu nedá vyznať.

Náš Matúš to neflákal ani počas sviatkov a popri ujedaní vanilkových rožkov sa hral so Sony Ericssonom Ray. Šikovný a kompaktný Android najmä pre tých, ktorým Boh pridal rozum, ale zato im dal menšie ruky.

Keď už sme teda v novom šate, mohli by sme si tiež pripomenúť, ako to fungovalo minulý rok v tom starom a modrom. Takmer 4,35 miliónov návštev, 1,33 milióna unikátnych návštevníkov a takmer 110 tisíc návštev najčítanejšieho článku. Tým sa stala dramatická próza o ťažkom živote Xperie X8 po boku jej nie príliš vydareného fotoaparátu.

Inak vedeli ste, že podľa poslednej štatistiky sa na svete vyrobilo až 21 % všetkých vozidiel modelového roku 2011 v bielej farbe? Letia biele ajfony, biele es-dvojky od Samsungu, nevesta bez bielych šiat takmer neexistuje a toto všetko máte u nás navyše čierne na bielom. Nebojte, určite si zvyknete!

Pozn. red.: Počas týchto dní riešime všetky technické chyby, ktoré sa prejavili redizajnom. Počúvame však aj vaše hlasy, čítame všetky komentáre a podľa nich budeme postupovať pri nasledujúcich doladeniach celého webu. Ďakujeme.

Diskusia k článku:

Anonymný 07.01.2012 - 14:10

znova skvele čítanie - aj nový dizajn je skvelý a teším sa

donnie darko07.01.2012 - 16:03 Trvalý odkaz

naozaj sa mi novy dizajn paci :) ale ocenil by som keby je v nom este viacej bielej farby,, zda sa mi to malo,, mohli by ste skusit biele pismenka na bielom pozadi,, to by bolo dokonale :)

Fastyx07.01.2012 - 16:12 Trvalý odkaz

Mierne ironický koment :)

johny07.01.2012 - 20:24 Trvalý odkaz

Velmi dobre sa to citalo, pobavil som sa :-)

galaxi08.01.2012 - 12:53 Trvalý odkaz

Celkom sa to aj dalo čítať.

Stará verzia tuším bola prehľadnejšia

Celá diskusia 8 príspevkov