T-Mobile: súťaž o 50x Alfa Romeo MiTo

Zakúpte si za 50 Sk 50 t-zones kreditov a budete v ten deň zaradení do súťaže o Alfa Romeo MiTo. Takto to pôjde až 50 dní po sebe. T-zones kredity môžete použiť napríklad na posielanie SMS.

Tlačová správa:

Bratislava, 11. august 2008 – V špeciálnej spotrebiteľskej súťaži majú zákazníci T-Mobilu vôbec ako prví možnosť získať niektorý z 50 automobilov Alfa Romeo MiTo, ktorý sa na slovenský trh dostane až na jeseň. Stačí im na to aj jedna SMS správa.

Od 10. augusta do 28. septembra 2008 môžu zákazníci T-Mobilu vyhrať každý deň najnovší automobil talianskej značky Alfa Romeo – elegantný športový model MiTo. Ten k slovenským zákazníkom prichádza v premiére práve vďaka T-Mobilu už teraz, ešte pred oficiálnym uvedením a začiatkom predaja na Slovensku.

Princíp spotrebiteľskej súťaže je veľmi jednoduchý. Prostredníctvom SMS správy s textom AUTO na číslo 555 si zákazník zakúpi 50 t-zones kreditov, ktoré môže následne využiť na posielanie SMS správ z internetu. Po zakúpení týchto kreditov, ktorých cena je 50 Sk (1,66 €) s DPH, bude zákazník okamžite zaradený do denného žrebovania o uvedený luxusný automobil.

Do spotrebiteľskej súťaže sa môže zapojiť každý zákazník. Na to, aby bol v hre o jeden z automobilov Alfa Romeo MiTo, nemusí podpisovať žiadnu zmluvu, ani sa zaväzovať vo využívaní služieb. Stačí, aby si zakúpil t-zones kredity v hodnote iba 50 Sk. Čím viac t-zones kreditov si v daný deň zákazník zakúpi, tým je jeho šanca na výhru vyššia. Hrá sa 50 dní, spolu až o 50 automobilov.

Oficiálnym organizátorom spotrebiteľskej súťaže je spoločnosť Zed Uk, Ltd. Jej pravidlá sú dostupné na stránke www.t-mobile.sk.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu