Orange, T-Mobile: iPhone 3G v ponuke od 22. augusta

Naši dvaja najväčší mobilní operátori dnes prehlásili, že zaradia do svojej ponuky iPhone 3G v rovnaký deň.

NOVINKA: 3G iPhone je oficiálne na svete

RECENZIA: Apple iPhone

Výťah z tlačovej správy Orangeu:

Orange 6. augusta oficiálne oznámil, že zariadenie iPhone 3G prinesie na Slovensko 22. augusta 2008.

iPhone 3G má vstavaný GPS na využívanie rozšírených lokalizačných služieb. Zariadenie obsahuje iPhone 2.0 softvér, ktorý podporuje systém Microsoft Exchange ActiveSync a umožňuje prácu s množstvom externých aplikácií dostupných cez nový App Store.

"Sme veľmi radi, že v Orangei môžeme ponúkať nový iPhone 3G slovenským zákazníkom už od 22. augusta. S našou sieťou 3G a jej nadstavbou HSDPA, ktorá ponúka rozšírené pokrytie širokopásmového internetu, si budú môcť zákazníci Orangeu užiť všetky možnosti zariadenia iPhone 3G skutočne naplno," uviedol Pavol Lančarič, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.

Zákazníci, ktorí majú záujem získať aktuálne informácie o predaji zariadenia iPhone 3G, sa môžu už teraz zaregistrovať na stránke www.orange.sk/iphone.

Orange naviac pre zákazníkov so zariadením iPhone 3G ponúkne aj nové výhodné užívateľské programy a benefity. Detailné informácie Orange zverejní už čoskoro.

Výťah z tlačovej správy T-Mobilu:

T-Mobile Slovensko dnes ohlásil, že začne predávať iPhone 3G už 22. augusta 2008.

"Navyše predstavíme aj špeciálne programy predávané iba s novým iPhone 3G, pričom v čase začiatku predaja budú k dispozícii obe (8 i 16 GB) verzie prístroja," oznamuje Milan Vašina, generálny riaditeľ spoločnosti T-Mobile Slovensko.

Pre najlepší zážitok s iPhone 3G ponúka T-Mobile ako jediný operátor všetky technológie –

GPRS, EDGE, HSDPA a Wi-Fi môžu zákazníci využívať na celom Slovensku. UMTS/HSDPA sieť je zákazníkom k dispozícii v Bratislave, Trnave a na západnom Slovensku, kde môžu využívať rýchle internetové pripojenie až do maximálnej rýchlosti iPhone 3G, a to 3,6 Mbps. Zároveň môžu zákazníci využiť aj viac ako 55 T-Mobile HotSpotov s Wi-Fi pripojením vo všetkých regiónoch Slovenska. Wi-Fi je dostupné vo veľkých mestách (napr. v Bratislave, Košiciach a Banskej Bystrici), v mnohých turistických centrách i ďalších lokalitách.

Ďalšie informácie o cene prístroja, mesačných programoch a podmienkach pre kúpu iPhone 3G budú špecifikované v najbližších týždňoch. Viac informácií nájdete na stránkach www.t-mobile.sk/iphone a www.apple.com/iphone. Záujemcovia sa zároveň môžu zaregistrovať na stránke T-Mobilu a ako prví dostávať informácie o novinke iPhone 3G.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu