Špeciálna edícia Sony Ericsson C902 Titanium silver

Sony Ericsson bude predávať špeciálnu edíciu svojho nového Cyber-shotu, ktorý sa objaví v najnovšom filme o agentovi Jamesovi Bondovi. Limitovaná edícia prinesie špeciálny multimediálny obsah a na trhu sa objaví v štvrtom štvrťroku 2008.

RECENZIA + VIDEO: Sony Ericsson C902

Tlačová správa:

Bratislava, 4. augusta 2008 – Sony Ericsson v spolupráci so spoločnosťami Metro-Goldwyn-Mayer Pictures/Columbia Pictures a EON Production prinášajú fanúšikom Jamesa Bonda limitovanú edíciu telefónu C902 Titanium silver. Ten sa objaví v poradí už v 22. pokračovaní filmu o agentovi 007 a počas obmedzenej doby predaja ho priaznivci Jamesa Bonda budú môcť získať spolu s pamäťovou kartou plnou “špionážneho” obsahu.

Užívatelia teraz majú šancu stať sa tajným agentom v predinštalovanej hre* v štýle Jamesa Bonda. Navyše v telefóne a na pamäťovej karte nájdete nielen trailer k filmu a rozhovory zo zákulisia, ale aj exkluzívne obrazové tapety a šetriče displeja**.

Telefón C902 Cyber-shot používa vo filme James Bond na zachytenie dôkazov a je jeho neoddeliteľnou súčasťou počas misií. 5-megapixlový fotoaparát s jedinečným riešením krytu šošovky, špeciálnymi podsvietenými ovládacími tlačidlami fotoaparátu, funkciou detekcie tváre, fotografickým bleskom a automatickým zaostrovaním umožňuje Jamesovi Bondovi odosielať fotografie vo vysokom rozlíšení priamo M16 pre rýchle identifikovanie nepriateľov. Telefón taktiež ponúka funkciu BestPic, ktorá umožní zachytiť naraz 9 obrázkov a následne si vybrať ten najlepší z nich. Ten je potom možné publikovať na blogu vďaka funkcii Picture blogging, alebo si ho pomocou funkcie PictBridge môžete vytlačiť bez toho, aby ste potrebovali svoje PC alebo notebook.

V auguste 2006 Sony Ericsson taktiež spolupracoval s Jamesom Bondom a telefón K800i Cyber-shot v striebornej farbe z limitovanej edície sa objavil vo filme Casino Royale. V novembri 2002 sa v 20. pokračovaní filmu o Jamesovi Bondovi, Die Another Day pre zmenu objavili telefóny P900 a T68i.

Lennard Hoornik, viceprezident spoločnosti a šéf marketingu Sony Ericsson, povedal: “Sme radi, že naša spoločnosť môže byť aj pri ďalšom pokračovaní príbehu o agentovi 007. Pri tejto príležitosti uvádzame limitovanú edíciu telefónu C902 Cyber-shot TM Titanium silver s predinštalovaným obsahom v štýle Jamesa Bonda, ktorý poteší všetkých jeho fanúšikov.”

Hlavnú úlohu vo filme Iana Fleminga o agentovi 007 s názvom Quantum of solace stvárnil Daniel Craig. Zároveň je toto 22. pokračovanie najdlhším franchise projektom vo filmovej histórii. Film režíroval Marc Forster, scénar k nemu pripravili Neal Purvis & Robert Wade a Paul Haggis a producentmi boli Michael G. Wilson a Barbara Broccoli.

* Level 1 bude dostupný na vybraných trhoch spolu s ďalšími levelmi dostupnými cez Sony Pictures

** Tematický obsah v telefóne

- Uvítacia správa

- Pohyblivé šetriče displeja

- Statické a pohyblivé obrazové tapety

- Téma v štýle Jamesa Bonda

- Trailer k filmu Quantum of Solace

Tematický obsah na pamäťovej karte

- 3 x bonusový materiál k filmu (rozhovory zo zákulisia, ukážky z filmu)

- 5 x obrazové tapety

- 1 x šetrič displeja

- Upútavka k filmu

- Hra “Top Agent”

Diskusia k článku:

Začať diskusiu