Orange: dva nové paušály Twin 250 a 400 (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-07-29 21:04:

V našom diskusnom fóre vznikla téma OR: nove pausaly, v ktorej sa píše o dvoch zaujímavých mesačných programoch.

Mierne upravený text:

"Od zajtra Orange spusta dva nove pausaly: twin 250 a twin 400. Ide o princip pausalu Fix v T-Mobile, kde napr. rodic svojim detom aktivuje twin 250 a im sa bude kazdy mesiac navysovat kredit v danej sume a on to bude mat vyfakturovane vo fakture. Je mozne zobrat aj akciovy mobilny telefon, a platia tiez vyhodnejsie ceny za hovor a SMS nez na Prima karte. Do konca roka je akcia: Ku twin 250 dostanete 50 Sk bonus a k twin 400 je bonus 150 Sk mesacne."

Ku Twin 250 sú k dispozícii akciové telefóny ako pre Paušál 199, ku Twin 400 ako pre Paušál 60.

Program Fix od T-Mobilu je akoby kreditný paušál, kombinácia pre-paidu a post-paidu, v ktorom sa viažete dobíjať mesačne istú sumu. Za to získavate výhodnejšie ceny, ale aj 30-sekundovú tarifikáciu. Fix sa však neráta do faktúry.

Twin od Orangeu sa zdá byť skôr obdobou služby Partner. Tá v T-Mobile umožňuje ku jednej materskej SIM karte aktivovať až tri dcérske. Čo prevolajú majitelia dcérskych SIM, to sa pripočíta ku faktúre materskej SIM karty. Na každú dcérsku SIM kartu si môžete nastaviť službu Kontrola spotreby Partner s limitom 357 Sk, 595 Sk alebo 1 190 Sk, ktorý v danom mesiaci nemôže používateľ prekročiť. Výhodou služby Partner je, že vás nelimituje platiť, ale nezískate k nej ani mobilný telefón.

Orange Twin môžeme prirovnať aj ku balíčkom O2 Voľnosť, ktoré sú tiež veľmi podobné programom Fix od T-Mobilu. Tu však opäť platí, že ich neplatia nejaké materské SIM karty, ale ich majitelia.

Doplnená tlačová správa:

Bratislava, 1. augusta 2008 – Skvelá kombinácia výhod predplatenej karty a mesačného paušálu, pre tých ktorí chcú pre svojich blízkych s predplatenou kartou niečo naviac – to je nový program Twin. Aktiváciou programu Twin k svojmu paušálu, budú mať zákazníci istotu, že ich najbližší dostávajú každý mesiac rovnakú výšku kreditu. Mesačné platby tak majú plne pod kontrolou podobne ako pri predplatenej karte a zároveň s predplatenou kartou získajú ich najbližší výhody paušálov v podobe výhodnejšej komunikácie a atraktívnejších telefónov za výhodnú cenu. Navyše, zákazníci, ktorí si program Twin aktivujú do konca roka, automaticky získajú pre blízkeho bonusový kredit navyše.

Zákazníci spoločnosti Orange Slovensko si od 30. júla môžu aktivovať nový program Twin s predplateným kreditom 250 alebo 400 Sk, ktorý prináša jedinečné výhody. Zákazník užívateľského programu bude pravidelne každý mesiac dobíjať určenú sumu kreditu na predplatenej karte svojmu blízkemu prostredníctvom svojej faktúry a zákazník predplatenej karty získa rad zaujímavých výhod v podobe štýlového mobilného telefónu už od 1 Sk, nižšie ceny za volania a SMS a extra kredit navyše. Okrem toho, pri aktivácii programu Twin do 31.12.2008 a podpise Dodatku na 24 mesiacov môže získať zákazník predplatenej služby až na 2 roky bonusový kredit navyše. Pri programe Twin 250 získa navyše kredit v hodnote 50 Sk a pri programe Twin 400, získa extra kredit v hodnote 150 Sk mesačne.

Zákazníci s programom Twin môžu v pracovné dni od 6.00 do 20.00 hod. volať vo všetkých národných sieťach za 8,90 Sk, počas pracovných dní od 20.00 do 6.00 hod. a počas víkendov a štátnych sviatkov za 4,90 Sk za minútu. Cena jednej SMS s programom Twin je 2,90 Sk. Ostatné tarify a dostupné služby programu Twin sú účtované podľa platného Prima cenníka.

Zákazník predplatenej karty si aj po prechode na program Twin môže svoj kredit dobíjať okrem zmluvného pravidelného každomesačného dobíjania cez Paušál blízkeho aj kedykoľvek po jeho prečerpaní prostredníctvom akýchkoľvek kanálov slúžiacich na dobitie kreditu vrátane služby Obnova kreditu s Paušálom.

Programy Twin 250 a Twin 400 si zákazníci môžu aktivovať bez akýchkoľvek aktivačných poplatkov, pri zmluvnej viazanosti na 12 mesiacov bez mobilného telefónu alebo na 24 mesiacov s mobilným telefónom.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu