Príslušenstvo: tri nové stereo slúchadlá Sony Ericsson

Sony Ericsson 22. júla predstavil trojicu stereo handsfree - jedno Bluetooth, dve káblové.

Tlačová správa:

Spoločnosť Sony Ericsson predstavila najnovšiu ponuku hudobného príslušenstva, ktoré posúva kvalitu hudby v mobilnom telefóne opäť o krok ďalej. Tri náhlavné stereo súpravy budú k dispozícii na vybraných trhoch od štvrtého štvrťroka 2008.

Londýn / Bratislava, 22. júla 2008 – Sony Ericsson, líder na trhu mobilnej hudby, predstavil tri nové stereo náhlavné súpravy – HBH-IS800, HPM-88 a HPM-66 pre optimálny zvukový zážitok.

Aktívna náhlavná súprava stereo HPM-66 umožní jednoduché, pohodlné a stabilné používanie napríklad aj pri behaní.

Pre tých, ktorí chcú počúvať hudbu bez vonkajšieho rušenia a šumu v pozadí, prichádza náhlavná súprava HPM-88. Redukcia vonkajšieho šumu je až 75 %. S použitím technológií Sony sú to prvé odhlučnené slúchadlá pre mobilný telefón na trhu, ktoré sú napájané samotným telefónom.

Mobilná hudba nikdy neznela lepšie ako cez bezdrôtovú náhlavnú stereo súpravu HBH-IS800. Skladá sa z hladkých slúchadiel a krátkeho kábla, ktorý vám prinesie slobodu pri počúvaní hudby a diskrétnom preberaní hovorov. Patrí k najmenším náhlavným súpravám svojho druhu na trhu a rovnako tak je benchmarkom v odvetví.

Známe parametre HBH-IS800:

hliníkový obal,

výdrž do 4 h hudby / 270 h pohotovosti,

prenos hudby A2DP a AVRCP profilom,

v balení nabíjačka CST-61 a puzdro.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu