O2: dobíjanie kreditu cez internet

Tlačová správa:

18. júl 2008 - Užívatelia predplatených O2 Kariet si môžu od 18. júla 2008 dobiť kredit na svojich kartách prostredníctvom internetu. Zákazník si teraz môže dobiť svoju O2 Kartu cez internet prostredníctvom platobných kariet VISA a MasterCard, alebo cez internet banking Slovenskej sporiteľne, VÚB a Tatrabanky. Navyše si zákazník teraz môže dobiť ľubovolnú čiastku od 200 Sk do 5000 Sk podľa vlastnej potreby.

„Telefónica O2 Slovakia tak prináša pre svojich zákazníkov predplatených služieb veľmi jednoduchý, pohodlný a pritom bezpečný spôsob dobitia priamo z domu alebo kancelárie. Samozrejmosťou je, že pri vyšších dobíjaných sumách získavajú zákazníci aj zaujímavý bonus. Zákazníci predplatených služieb O2 môžu využívať na dobíjanie svojho kreditu svoje platobné karty aj internet banking troch najväčších slovenských bánk,“ uviedol René Parák, hovorca a manažér Telefónica O2 Slovakia pre styk s médiami.

Dobíjanie kreditu prostredníctvom internetu

Dobitie kreditu na predplatenej O2 Karte cez internet je moderné, bezpečné a pritom jednoduché. Zákazník si pritom môže zvoliť ľubovoľnú sumu od 200 Sk do 5000 Sk, ktorou svoju predplatenú O2 Kartu dobije. Jedinou podmienkou je, aby mal zákazník vo svojej banke aktivovaný prístup na internet banking, prípadne aby vlastnil platobnú kartu VISA alebo MasterCard.

Bonus pre zákazníka

Zákazník, ktorý si dobije svoju predplatenú O2 Kartu prostredníctvom internetu, získava bonus. Ten sa mu pripíše ku kreditu na karte. Výška bonusu zodpovedá hodnote, ktorou zákazník dobil svoju O2 Kartu:

Pri dobití sumou 200 Sk až 549 Sk platí kredit 3 mesiace.

Pri dobití sumou 550 Sk až 949 Sk platí kredit 6 mesiacov a získate tiež bonus 20 Sk.

Pri dobití sumou 950 Sk až 5 000 Sk platí kredit 6 mesiacov a získate tiež bonus 50 Sk.

Ďalšie informácie

Využtie dobíjania cez internet banking je zo strany O2 pre zákazníka bezplatné a je mu dobitá plná čiastka (prípadne navýšená o bonus). Podrobné informácie o dobíjaní predplatenej O2 Karty prostredníctvom internetu získajú zákazníci na internetovej stránke www.sk.o2.com, v ktorejkoľvek značkovej predajni O2, v sieti partnerských predajní alebo na zákazníckej linke 949.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu