T-Mobile: Nová služba Web roaming 24

T-Mobile predstavil novú službu, ktorá by mala pomôcť zákazníkom, ktorí cestujú do zahraničia a potrebujú používať internet aj za hranicami Slovenska.

Tlačová správa:

BRATISLAVA, 15. júl 2008 – T-Mobile prichádza s novou službou Web roaming 24, vďaka ktorej si môžu zákazníci podstatne znížiť náklady na surfovanie v zahraničí na svojich notebookoch.

Nová služba Web roaming 24 je určená primárne pre záujemcov, ktorí cestujú do zahraničia na služobnú cestu alebo dovolenku a majú väčšie nároky na prenášanie dát – intenzívnejšie surfovanie, sťahovanie mailov s prílohami či posielanie súborov. Web roaming 24 zaraďuje T-Mobile do ponuky od 15. júla 2008.

Cena a fungovanie služby

V rámci služby Web roaming 24 získajú balíček s 20 MB dát na 24 hodín od momentu aktivácie. Dáta môžu využiť pri práci s internetom na svojom notebooku v zahraničí. Ak sa vrátia zo zahraničia na Slovensko, ale ešte do uplynutia 24 hodín sa dostanú opäť do zahraničia, môžu vo využívaní balíčku pokračovať aj naďalej. Cena balíčka je stanovená na 198,50 Sk (€ 6,59) s DPH. Tarifikačný interval balíčka je 100 kB. Zákazník si môže aktivovať balíček aj opakovane.

Web roaming 24 si môžu zákazníci aktivovať a využívať spolu v 32 krajinách – štátoch

Európskej únie, Nórsku, Islande, Lichtenštajnsku, Chorvátsku, Švajčiarsku a USA.

Aktivácia služby prebieha cez nainštalovanú aplikáciu T-Mobile Communications Centre, ktorá zákazníkovi automaticky ponúkne možnosť kúpy balíčka pri spustení internetu v zahraničí v podobe pop-up okna. Od momentu aktivácie začína plynúť 24-hodinová platnosť balíčka. Keď sa zákazník priblíži k hranici 90 percent vyčerpania dátového balíčka (cca 18 MB dát), objaví sa mu možnosť opätovnej aktivácie.

Výhodnejšie formy dátového roamingu v T-Mobile

Web roaming 24 nadväzuje na uvedenie cenovo zníženého dátového roamingu z júna tohto roka, keď T-Mobile zlacnil surfovanie na mobilných telefónoch o viac ako 65 percent. Vďaka nemu zaplatia zákazníci za 1 MB presurfovaných dát iba 79 Sk (€ 2,62).

Podobné formy zlacnenia dátového roamingu (nižšiu cenu za 1 MB dát i dátové balíčky na 24 hodín) uviedli v priebehu tohto leta aj ostatní operátori skupiny T-Mobile International.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu