Orange, T-Mobile: rezervácie 3G iPhonu (aktualizované)

V našom diskusnom fóre sa objavila zaujímavá téma, ktorá odkazuje na stránku Orangeu, kde sa dá v predstihu rezervovať Apple iPhone 3G.

Zakladateľ témy s prezývkou Jaso píše:

"prave som narazil na rezervaciu iphonu na stranke

http://www.orange.sk/iphone/

tak asi pride skor ako v decembri...."

Ostáva teda už len čakať, kedy sa 3G iPhone objaví v akciovej ponuke Orangeu.

Odkazy:

3G iPhone je oficiálne na svete

Apple iPhone v Orangei tento rok

RECENZIA: Apple iPhone

Tlačová správa:

Bratislava, 15. júla 2008 – Zákazníci Orangeu sa už môžu stať prvými hrdými majiteľmi nového, dlho očakávaného zariadenia iPhone 3G. Orange totiž 15. júla na svojich internetových stránkach ako prvý telekomunikačný operátor na slovenskom trhu oficiálne sprístupnil registráciu záujemcov o tento legendárny multimediálny prístroj, ktorý v sebe spája výhody hudobného prehrávača iPod a multimediálneho smartphonu s podporou vysokorýchlostných dát.

Záujemcovia si nový iPhone 3G môžu zarezervovať na stránke www.orange.sk/iphone. Zaregistrovaných účastníkov bude Orange pri uvedení zariadenia iPhone 3G do predaja kontaktovať prednostne. Okrem možnosti registrácie získajú zákazníci Orangeu pri registrácii aj bližšie informácie o vlastnostiach, funkciách a skvelých možnostiach zariadenia iPhone 3G, ako aj porovnanie možností iPhonu 3G v mobilnej sieti 3G a 2G.

iPhone 3G otvára celkom novú kapitolu v oblasti využitia mobilných zariadení, pretože užívateľom mobilných telefónov prináša úplne nové možnosti a funkcie. Tie jeho majitelia naplno využijú v pokrytí sieťou 3G s podporou vysokorýchlostných mobilných dát. Na Slovensku ponúka túto možnosť pre dostatočne široký okruh zákazníkov iba spoločnosť Orange Slovensko. Sieť Orange 3G podporujúca vysokorýchlostné dátové prenosy je totiž v súčasnosti dostupná už pre takmer 60% populácie – v 131 mestách a ďalších viac ako 120 priľahlých obciach, teda na území, na ktorom žijú viac ako 3 milióny obyvateľov Slovenska. Aj v záujme ešte efektívnejšieho využívania zariadenia iPhone 3G Orange v najbližších týždňoch postupne zvýši rýchlosť prenosu dát až na 7,2 Mbit/s v celej svojej 3G sieti.

„Rovnako ako na iných trhoch, aj na Slovensku očakávame mimoriadny záujem o nový iPhone 3G. Preto chceme, aby ho priaznivci, ktorí na neho čakajú niekoľko mesiacov, mohli získať takmer okamžite po oficiálnom spustení jeho predaja. Vďaka predregistrácii získajú iPhone 3G medzi prvými, keďže ich budeme prednostne kontaktovať,“ uviedol generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko Pavol Lančarič.

Nový iPhone 3G v sebe spája tri produkty – revolučný telefón, širokouhlý iPod s dotykovým ovládaním a špičkový internetový komunikátor umožňujúci komfortnú prácu s e-mailami, surfovanie po internete, vyhľadávanie a prácu s mapami cez GPS. iPhone prináša celkom nové užívateľské rozhranie založené na dotykovom displeji s technológiou multi-touch v spojení so softwérom, ktorý umožňuje užívateľom ovládať iPhone jednoduchým pohybom prstov na obrazovke.

AKTUALIZOVANÉ 16. 7. 10:50

Už aj na stránkach T-mobilu sa nachádza formulár pre rezerváciu 3G iPhonu.

Bude teda zaujímavé sledovať, kto 3G iPhone ponúkne ako prvý a či sa budú líšiť ceny.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu