T-Mobile: šikovné rozšírenie služby Zmeškané hovory

Na to, že vám po zapnutí mobilu prídu SMS-ky o zmeškaných hovoroch od konkrétnych ľudí sme si už všetci zvykli. Službu Zmeškané hovory, resp. jej obdobu, ponúkajú všetci naši mobilní operátori. T-Mobile ju od 15. júla rozšíri o novú funkciu – bezplatné informovanie o dostupnosti volaného. Od 15. júla 2008 nedostane informačnú SMS len volaný zákazník, ale správu o opätovnej dostupnosti obdrží aj ten, kto mu volal. Nemusíte tak opakovane vyzváňať na nedostupné číslo, o dostupnosti volaného vás informuje sieť T-Mobilu. Príjem oboch typov SMS bude bezplatný.

Tlačová správa:

Bratislava, 14. júl 2008 – T-Mobile ako prvý operátor na Slovensku uvádza pre všetkých zákazníkov špeciálnu novinku. Existujúca služba Zmeškané hovory bude rozšírená o novú funkciu – bezplatné informovanie o dostupnosti volaného.

Od 15. júla 2008 môžu všetci pre-paid i post-paid zákazníci využívať rozšírenú verziu služby Zmeškané hovory. Odteraz upozorní služba zákazníkov aj na to, že môžu zopakovať hovor na číslo, ktoré bolo pred časom nezastihnuteľné, a to v okamihu, keď bude môcť volané číslo znova prijať hovor.

Službu Zmeškané hovory s týmto rozšírením ponúka T-Mobile ako jediný operátor na Slovensku a v rámci Európy patri medzi prvé spoločnosti s jej uvedením v tejto podobe.

V doterajšej verzii služby Zmeškané hovory dostal zákazník SMS o zmeškanom hovore, ak sa mu počas jeho nedostupnosti pokúšal niekto dovolať. Po prihlásení do siete bol notifikovaný SMS správou s informáciou o zmeškaných hovoroch.

V aktuálnej verzii služby Zmeškané hovory bude súčasná funkcionalita rozšírená, a to pre volajúceho účastníka hovoru. Uplatní sa napríklad v prípade, že volaný má na linke iný hovor, vybitú batériu alebo je mimo dosahu siete. Zákazníkovi bude totiž doručená SMS správa, že volaný je už k dispozícii, a môže tak uskutočniť hovor. Zákazník teda už nemusí volanie zbytočne niekoľkokrát opakovať.

Túto nadstavbu začne T-Mobile poskytovať automaticky pre všetkých používateľov služby Zmeškané hovory. Za rozšírenie či používanie služby neplatia používatelia ani korunu. Aj nová aktivácia obohatenej podoby služby je úplne bezplatná. Službu je možné aktivovať prostredníctvom liniek 123 45 resp. 123 50.

Rozšírená verzia služby Zmeškané hovory je navyše dostupná aj v zahraničí. SMS

správy o dostupnosti zákazníkov po skončení ich hovorov či iných aktivít budú posielané používateľom aj v roamingu. Ich príjem je bezplatný.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu