O2: konečne kontrola spotreby cez SMS

Tak sme sa dočkali! O2 konečne prináša kontrolu spotreby mesačných programov cez SMS s textom SPOTREBA na číslo 99222. Za cenu odoslania SMS + poplatok 3 koruny tak získate informáciu o počte prevolaných minút, o presurfovaných dátach a zároveň informáciu o výške sumy nad rámec mesačných poplatkov.

Tlačová správa:

Od 9. júla 2008 poskytuje O2 svojim zákazníkom mesačných programov O2 Pre mňa a O2 Pre firmu službu "Kontrola spotreby cez SMS". Poplatok za poskytnutie informácie o spotrebe cez SMS je 3 Sk s DPH.

O službe:

Služba "Kontrola spotreby cez SMS" poskytne zákazníkovi spoločnosti Telefónica O2 Slovakia informáciu o počte prevolaných minút, o presurfovaných dátach a zároveň informáciu o výške sumy nad rámec mesačných poplatkov. Zákazník si službu môže objednať zaslaním SMS s textom "spotreba" (bez úvodzoviek) na telefónne číslo 99222, pričom SMS bude spoplatnená podľa platného cenníka.

Obratom bude zákazníkovi doručená informatívna SMS s textom:

"Prevolane volne min.: XX min XX sek., Data: XX MB XX kB. Mimo mesacny poplatok: XX Sk s DPH. Stav k DD.MM.YYYY, HH:MM. O2."

Pričom XX je počet prevolaných minút, sekúnd z mesačného programu, presurfovaných dát z dátového balíka, resp. výška mesačného poplatku nad rámec mesačných poplatkov; DD – deň, MM – mesiac, YYYY – rok, HH – hodina, MM – minúta.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu