O2: súhrn letných akcií

O2 nám poslalo súhrn letných akcií. Keďže je akciová ponuka O2 aj Orangeu na toto leto mimoriadne bohatá, dovolili sme si túto správu zverejniť...aj keď v trocha skrátenej podobe (presnejšie, bez zbytočných úvodov).

Tlačová správa:

Bratislava, 7. júla 2008 - Možnosť vybrať si z toho najlepšieho, čo O2 od Vianoc 2007 prinieslo, majú teraz všetci noví zákazníci O2. Ktorúkoľvek z týchto výhodných akciových ponúk si tak môžu vybrať aj tí, ktorí to v čase uvedenia ponuky na slovenský trh nestihli.

Mesačné programy Pre mňa

2x viac voľných minút alebo polovica mesačného poplatku - Ak zákazník prekročí počet predplatených minút v paušále, získa za rovnaký mesačný poplatok až dvojnásobok voľných minút do všetkých sietí v rámci SR. Zákazník, ktorý neprevolá všetky svoje minúty, zaplatí len polovicu mesačného poplatku.

Každý druhý paušál za 1 Sk - Zákazník zaplatí za každý druhý mesačný poplatok iba 1 Sk a tak reálne ušetrí. Nie je pritom dôležité, koľko voľných minút zákazník prevolá. Ponuka platí pre všetky paušály O2 Pre mňa.

Víkendy za 1 Sk - Všetky volania, SMS a MMS cez víkendy si zákazník užíva len za 1 Sk bez toho, aby musel čakať, kým prevolá svoje predplatené minúty. Takto zákazníkovi zostane viac minút na volania cez týždeň.

Každá druhá minúta a každá druhá SMS za 1 Sk - Platí na účastnícke čísla do všetkých sietí v SR. Ponuka je dostupná aj vtedy, ak sa zákazník rozhodne, že nevyužije ponuku dotovaných mobilných telefónov.

500 Sk za prenesenie čísla - Zákazník, ktorý si prenesie svoje číslo od iného operátora k O2 a využije niektorú z akciových ponúk predplatených programov, získa kredit 500 Sk formou zľavy z faktúry. Ponuka platí pre všetky paušály O2 Pre mňa.

Predplatená O2 Karta s programom Narovinu

O2 SMS za 1 Sk do všetkých sietí a každá druhá minúta do všetkých sietí za 1 Sk

Zákazník pri kúpe predplatenej O2 Karty získava SIM kartu s programom O2 Narovinu a kreditom 50 Sk za výhodnú cenu 100 Sk. V rámci letnej ponuky zaplatí za každú druhú minútu volania a každú SMS do všetkých sietí v SR iba 1 Sk. Platnosť ponuky je 6 mesiacov odo dňa aktivácie. Podmienkou je dobitie O2 Karty sumou minimálne 350 Sk každých 30 dní. Na ponuku sa vzťahuje zásada korektného využívania služieb vo výške 100 minút a 500 SMS každých 30 dní odo dňa aktivácie.

Zľava až 50 % z eurotarify pri volaniach v roamingu

Prichádzajúce volania už od 4,80 Sk/min s DPH a odchádzajúce volania už od 9,80 Sk/min s DPH počas dovolenky v zahraničí, to je aktuálna letná roamingová ponuka O2. Dovolenkári tak môžu kedykoľvek hovoriť so svojimi blízkymi bez zbytočných obáv z vysokých účtov. Zľava 50 % z ceny prichádzajúcich a odchádzajúcich volaní v roamingu platí v Taliansku, Francúzsku, Grécku, Španielsku, Bulharsku, Českej republike, Veľkej Británii, na Malte, v Chorvátsku, Turecku a Egypte. Svojou letnou roamingovou akciou tak O2 pokrýva najobľúbenejšie destinácie slovenských dovolenkárov. Ponuka platí na prichádzajúce volania v uvedených krajinách a odchádzajúce volania z uvedených krajín na účastnícke čísla sprístupnených sietí v rámci EÚ, Chorvátska, Egypta a Turecka. Výhodnú ponuku letného roamingu si môže aktivovať každý zákazník O2, ktorý pošle SMS v tvare LETO na číslo 992299, prípadne zavolá na Zákaznícku linku 949 alebo príde osobne do ktorejkoľvek O2 Predajne. Atraktívna letná roamingová akcia platí až do 12. septembra 2008.

Prečítajte si tiež skupina letných akcií a nový Štedrý paušál Orangeu.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu