Orange: Roamingový dátový paušál v takmer celej Európe

Roamingový balík za 712,80 Sk ponúka 10 MB predplatených dát mesačne v zahraničí - roamingu. Nad predplatený balík čerpáte 1 MB dát za 58,30 Sk s DPH. A práve počet krajín, v ktorých platí táto cena sa zväčšil na väčšinu Európy vrátane EÚ. Roamingový dátový paušál môžete od 1. 7. 2008 využívať už v celej EÚ, Chorvátsku, Lichtenštajnsku, Moldavsku, Nórsku a vo Švajčiarsku bez ohľadu na mobilnú sieť.

Tlačová správa:

Bratislava, 2. júl 2008 – Orange rozširuje počet krajín, v ktorých môžu jeho zákazníci využívať mobilné dátové služby za bezkonkurenčnú cenu 58,30 Sk s DPH za megabajt, na väčšinu Európy, vrátane celej Európskej únie. Najvýhodnejšia cena dátového roamingu platí po vyčerpaní Roamingového dátového balíka, ktorý za 712,80 Sk s DPH ponúka mesačne 10 MB predplatených dát. Orange touto ponukou podstatne rozširuje možnosti bezstarostného surfovania na internete, sťahovania e-mailov či využívania iných dátových služieb na 31 krajín Európy.

Roamingový dátový balík je ideálna voľba pre všetkých priaznivcov dátových služieb, ktorí nechcú svoj notebook s Mobilným Orange Internetom alebo mobil s Orange Worldom nechať doma ani počas pobytu v zahraničí. Roamingový dátový paušál môžu od 1. 7. 2008 využívať už v celej EÚ, Chorvátsku, Lichtenštajnsku, Moldavsku, Nórsku a vo Švajčiarsku bez ohľadu na mobilnú sieť, v ktorej sú pripojení.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu