O2: Každá druhá minúta len za 1 Sk s DPH

Tlačová správa:

Iba 1 Sk s DPH za každú druhú minútu volania do ktorejkoľvek siete v SR zaplatia zákazníci, ktorí si teraz kúpia predplatenú O2 Kartu s programom O2 Narovinu, alebo niektorý z paušálov O2 Pre mňa. Letná ponuka prináša aj akciové ceny za posielanie SMS – každá SMS len za 1 Sk s DPH s predplatenou O2 Kartou a každá druhá SMS za 1 Sk s mesačným programom O2 Pre mňa na účastnícke čísla do všetkých sietí v rámci Slovenska. Akcia platí pre nových zákazníkov, ktorí si zakúpia a aktivujú predplatenú O2 Kartu s programom O2 Narovinu alebo mesačný program O2 Pre mňa od 2. júna do 20. augusta 2008.

“Zákazník O2 nemusí myslieť na to, koľko a kam posiela SMS či telefonuje, pretože ponuka platí do všetkých sietí v rámci SR..Výhodné ceny volaní a SMS umožňujú, aby kamaráti a známi zostali v spojení aj počas letných prázdnin, nech sa nachádzajú kdekoľvek na území SR,“ zdôraznil hovorca spoločnosti Telefónica O2 Slovakia René Parák.

Predplatená O2 Karta: Každá SMS za 1 Sk, každá druhá minúta za 1 Sk

Zákazníci, ktorí si teraz kúpia predplatenú O2 Kartu, budú posielať každú SMS na účastnícke čísla do všetkých sietí SR za 1 Sk a volať každú druhú minútu na účastnícke čísla do všetkých sietí za 1 Sk. Platnosť ponuky je 6 mesiacov od aktivácie. Podmienkou pre využívanie tejto výhodnej letnej ponuky je dobitie vo výške aspoň 350 Sk každých 30 dní. Na akciu sa vzťahuje zásada korektného využívania služieb vo výške 100 minút volania a 500 SMS za každých 30 dní odo dňa aktivácie. Po prekročení tohto limitu sú volania a SMS spoplatnené v zmysle platného cenníka programu O2 Narovinu. Cena volania je 8,50 Sk/min., cena SMS 3,20 Sk a cena MMS zostáva 9 Sk s DPH do všetkých sietí v SR.

Informácie o dobití kreditu cez SMS

Po dobití min. 350 Sk bude O2 informovať zákazníka SMS: „Vaz.zakaznik, nasledujucich 30 dni mate vsetky SMS a kazdu druhu minutu za 1Sk do vsetkych sieti v SR. O2.“ Ak zákazníkovi končí 30- dňová lehota, 5 dní pred uplynutím sledovaného obdobia mu bude poslaná informačná SMS: „Vaz.zakaznik, akcia vsetky SMS a kazda druha minuta za 1 Sk Vam konci o 5 dni. Dobite si Vas kredit min.o 350Sk a vyuzivajte benefit dalsich 30 dni.O2.“ Sumy v SMS komunikácií sa po 1. januári 2009 budú zobrazovať v Euro mene.

Paušály O2 Pre mňa: Každá druhá SMS za 1 Sk, každá druhá minúta za 1 Sk

Každú druhú minútu volania za 1 Sk s DPH a každú druhú SMS za 1 Sk s DPH získavajú v rámci letnej ponuky O2 všetci noví zákazníci využívajúci mesačné programy O2 Pre mňa. Ponuka platí pre volania a SMS na účastnícke čísla do všetkých sietí v SR. Okrem toho získava zákazník v rámci mesačného programu O2 Pre mňa (70, 130, 250, 400) aj predplatené minúty za veľmi výhodnú cenu. Súčasťou paušálov O2 Pre mňa je aj funkcia Vždy výhodnejšie, ktorá sa počas doby platnosti akciovej ponuky uplatňuje len smerom nadol v podobe zľavy z mesačného poplatku. Zákazníci mesačných programov O2 Pre mňa majú tiež možnosť vybrať si zo širokej ponuky mobilných telefónov za výhodné ceny.

Platnosť akcie dlhšia ako viazanosť

V prípade, že si zákazník nevezme nový mobilný telefón, môže využívať letnú akciovú ponuku dlhšie, než je jej viazanosť a zaplatí aj nižší aktivačný poplatok:

ViazanosťPlatnosť benefituAktivačný poplatok
S mobilným telefónom24 mesiacov12 mesiacov300 Sk s DPH
Bez mobilného telefónu12 mesiacov24 mesiacov100 Sk s DPH

Letná akciová ponuka paušálov O2 Pre mňa je určená nielen pre nových zákazníkov, ale aj pre migrujúcich zákazníkov, ktorí doteraz využívali predplatený program O2 Narovinu, program O2 Voľnosť, alebo zákazníci s paušálom O2 Pre mňa bez záväzku.

500 Sk za prenesenie čísla od iného operátora

Zákazníci, ktorí prechádzajú na niektorý z mesačných paušálov O2 Pre mňa a prenášajú si svoje telefónne číslo od iného operátora získavajú od O2 benefit 500 Sk. Tento benefit sa zákazníkovi uplatní v podobe zľavy z jeho mesačnej faktúry.

Dostupnosť letnej akciovej ponuky O2 a ďalšie informácie

Predplatené O2 Karty a paušály O2 Pre mňa s novou letnou akciovou ponukou O2 si budú môcť zákazníci kúpiť od 2.6.2008 do 20.8.2008 cez tieto predajné kanály:

  • Internetový O2 Shop na adrese www.o2shop.sk
  • značkové predajne O2
  • široká distribučná sieť partnerských predajní po celom Slovensku
  • bezplatná linka 0800 02 02 02

Podrobné informácie o letnej akciovej ponuke O2 získajú zákazníci v ktorejkoľvek značkovej predajni O2, v sieti partnerských predajní alebo na zákazníckej linke 949.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu