O2: paušál O2 Voľnosť sa mení na predplatenú službu

Tlačová správa:

Bratislava, 7. máj 2008 - O2 redizajnuje paušál O2 Voľnosť, ktorý sa zmení na predplatenú službu s rovnakým názvom. Nová O2 Voľnosť spája výhody paušálov a predplatených služieb. Za rovnaké služby a ceny ako doteraz získajú zákazníci tohto programu slobodu a voľnosť predplatených služieb. Po uvedení paušálov O2 Pre mňa a biznis paušálov O2 Pre firmu ide o sprehľadnenie ponuky paušálnych služieb. Tento krok je v súlade s dlhodobou stratégiou O2 ponúkať slovenským zákazníkom prehľadné a ľahko zrozumiteľné portfólio služieb. Zmena bude automaticky uskutočnená k 25. júnu 2008.

„Redizajnom paušálu O2 Voľnosť vychádzame v ústrety našim zákazníkom, keď po uvedení paušálov O2 Pre mňa a biznis paušálov O2 Pre firmu sprehľadňujeme ponuku v súlade s našou stratégiou. Zákazníkom O2 Voľnosť navyše ponúkame možnosť oslobodiť sa od mesačných faktúr pri zachovaní všetkých doterajších výhod. Tí, ktorým viac vyhovoval doterajší spôsob platieb na základe faktúr, si budú môcť vybrať niektorý z výhodných mesačných paušálov O2 Pre mňa,“ uviedol René Parák, hovorca spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Výhodné balíčky voľných minút

Nová O2 Voľnosť bude mať podobu balíčkov s rovnakým počtom voľných minút za rovnakú cenu, ako sú zákazníci tohto programu zvyknutí. Zachováva sa tarifikácia po prevolaní voľných minút a rovnaké zostávajú aj ceny za služby mimo tarifikácie. Platnosť balíčka voľných minút je 30 dní, to znamená, že nespotrebované voľné minúty sa neprenášajú do ďalšieho obdobia.

Aktuálne balíčk O2 Voľnosť:

O2 Voľnosť Mini

25 minút za 99 Sk

O2 Voľnosť 250

35 minút za 250 Sk

O2 Voľnosť 500

75 minút za 500 Sk

O2 Voľnosť 835

140 minút za 835 Sk

Možnosť výberu medzi paušálom a predplateným programom

Súčasní zákazníci paušálov O2 Voľnosť sa môžu rozhodnúť, či im viac vyhovuje nová O2 Voľnosť v podobe predplateného balíčka voľných minút bez mesačných faktúr a bez zmluvy, alebo paušál O2 Pre mňa s pravidelnou fakturáciou na konci mesiaca. Ak sa rozhodnú pokračovať s programom nová O2 Voľnosť, nemusia robiť nič a od 25. júna automaticky prejdú na novú O2 Voľnosť ako predplatený program. Zákazníci, ktorí budú mať záujem naďalej využívať paušálne služby, budú môcť až do 25.6.2008 prejsť aj so svojím číslom na ktorýkoľvek z paušálov O2 Pre mňa. Títo zákazníci môžu zároveň využiť aj niektorú z platných akciových ponúk vrátane kúpy telefónu za dotovanú cenu.

Zákazník môže požiadať o prechod na O2 Pre mňa v ktorejkoľvek z O2 Predajní do 24.6.2008 alebo zavolať do 31.5.2008 na Zákaznícku linku 0800 02 02 02.

Platnosť akciových výhod a benefitov

Benefit O2 Jednotka zostáva zachovaný pre všetkých zákazníkov O2 Voľnosť. Zákazníci O2 Voľnosť Mini získajú v prípade prechodu na paušál O2 Pre mňa Mini zľavu 50 % z mesačného poplatku. Dĺžka platnosti tejto zľavy je 6 mesiacov pri kúpe dotovaného telefónu a 12 mesiacov bez dotovaného telefónu. Pri prechode z paušálu O2 Voľnosť na niektorý zo zostávajúcich paušálov O2 Pre mňa môžu zákazníci využiť aktuálnu ponuku Usmejte sa (dvojnásobok voľných minút alebo polovičný mesačný poplatok) alebo akciovú ponuku „Každý druhý paušál za 1 Sk“. V obidvoch prípadoch získavajú zákazníci navyše 50 SMS mesačne do všetkých sietí v SR po dobu 6 mesiacov.

Podrobné informácie o spôsoboch migrácie zo súčasných paušálov O2 Voľnosť na niektorý z paušálov O2 Pre mňa získajú zákazníci v ktorejkoľvek značkovej predajni O2, v sieti partnerských predajní alebo na zákazníckej linke 949.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu