Orange: K Mobilnému Orange Internetu nový ASUS Eee PC

Tlačová správa:

Bratislava, 15. apríl 2008 – Orange otvára dvere k skvelým možnostiam svojej 3G siete pre ďalších nových užívateľov internetu. K službe Mobilný Orange Internet, účastníckym programom Štart, Klasik a Premium, si teraz môžu zákazníci zakúpiť za mimoriadne výhodných cenových podmienok aj nový a dlho očakávaný notebook ASUS Eee PC. Ak sa zákazníci rozhodnú pre nákup na splátky, notebook aj s vysokorýchlostným mobilným internetom môžu mať už za 699 Sk s DPH mesačne.

ASUS Eee PC je revolučný notebook, ktorý ponúka veľa výhod. Užívatelia ocenia najmä jeho jednoduché ovládanie, kompaktnú veľkosť, nízku hmotnosť, odolnosť proti nárazom, štýlový dizajn a v neposlednom rade mimoriadne priaznivú cenu. Vďaka výborným technickým parametrom a vlastnostiam je notebook vhodným spoločníkom na prácu či učenie. S uhlopriečkou veľkosti takmer 18 cm a váhou len 0,92 kg je ideálnym zariadením na cesty. S predinštalovaným kancelárskym balíkom OpenOffice majú užívatelia prístup k svojim dokumentom vždy a všade. Zariadenie má integrované WiFi aj web kameru a je plne vybavené na prácu s internetom a užívanie si multimediálnej zábavy. Notebook ASUS Eee PC využíva operačný systém LINUX (Xandros) s intuitívnym užívateľským rozhraním.

Zákazníci Orangeu, ktorí si teraz aktivujú niektorý z účastníckych programov služby Mobilný Orange Internet s viazanosťou na 24 alebo 36 mesiacov, majú možnosť získať nový notebook ASUS Eee PC aj na splátky. Vybrať si pritom môžu z dvoch modelov ASUS Eee PC 4G (zariadenie s web kamerou) a ASUS Eee PC 4G Surf (zariadenie bez web kamery). Nasledujúca tabuľka zobrazuje prehľad cien pri obidvoch typoch notebooku a zvolenom počte splátok.

ASUS Eee PC 4G Surf

Štandardná cena bez aktivácie služby MOI: 10990,- Sk

Cena pri aktivácii služby MOI: 9114,- Sk

Splátky:

akontácia 1,- Sk, splátky 475,-Sk x 24 mesiacov

akontácia 3360,- Sk, splátky 300,-Sk x 24 mesiacov

akontácia 340,- Sk, splátky 300,-Sk x 36 mesiacov

akontácia 1805,- Sk, splátky 250,-Sk x 36 mesiacov

ASUS Eee PC 4G

Štandardná cena bez aktivácie služby MOI: 11490,- Sk

Cena pri aktivácii služby MOI: 9639,- Sk

Splátky:

akontácia 528,- Sk, splátky 475,-Sk x 24 mesiacov

akontácia 3885,- Sk, splátky 300,-Sk x 24 mesiacov

akontácia 869,- Sk, splátky 300,-Sk x 36 mesiacov

akontácia 2330,- Sk, splátky 250,-Sk x 36 mesiacov

Akontácia a mesačná splátka sú sumy nepodliehajúce DPH. Ostatné ceny sú uvedené s DPH.

Vďaka mimoriadne výhodnej kombinácii jedinečných parametrov, vlastností a ceny nových notebookov typu ASUS Eee PC, ako aj benefitov, ktoré užívateľom ponúka vysokorýchlostné mobilné pripojenie prostredníctvom služby Mobilný Orange Internet, si teraz môže užívať výhody internetu kdekoľvek a kedykoľvek naozaj úplne každý.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu