O2: dvojnásobok voľných minút alebo paušál za polovicu

Tlačová správa:

Bratislava, 31. marca 2008 - Dvojnásobok voľných minút získajú zákazníci paušálov O2 Pre mňa, ak prevolajú svoje voľné minúty v aktuálnom mesiaci. Ak však svoje voľné minúty nevyčerpajú, zaplatia za tento mesiac iba polovicu mesačného poplatku.

„Nová akciová ponuka paušálov O2 Pre mňa automaticky dáva zákazníkovi každý mesiac zvýhodnenie, ktoré zodpovedá jeho potrebám. Ak prevolá viac, využije dvojnásobok voľných minút, ale ak nevyužije všetky svoje voľné minúty, zaplatí na konci mesiaca len polovičný poplatok. To znamená reálnu úsporu každý mesiac,“ uviedol René Parák, hovorca spoločnosti Telefónica O2 Slovakia.

Dvojnásobok voľných minút

Ak zákazník počas mesiaca prekročí počet voľných minút v rámci jeho mesačného programu O2 Pre mňa, počet jeho voľných minút sa mu za daný mesiac automaticky zdvojnásobí bez zvýšenia ceny za mesačný poplatok. Všetky voľné minúty vrátane zdvojnásobených pritom platia do všetkých pevných aj mobilných sietí v SR.

50-percentná zľava z mesačného poplatku

Ak v niektorom mesiaci zákazník prevolá menej než je počet voľných minút obsiahnutých v jeho mesačnom programe O2 Pre mňa, zaplatí automaticky len polovicu mesačného poplatku za daný mesiac.

Ďalšie výhody

Okrem dvojnásobku voľných minút alebo 50-percentej zľavy z mesačného poplatku môžu zákazníci paušálov O2 Pre mňa volať za jednotnú cenu do všetkých sietí v SR a posielať SMS aj MMS za jednotnú cenu na účastnícke čísla do všetkých sietí na Slovensku aj v zahraničí. Súčasťou paušálu O2 Pre mňa je tiež bezplatný balík služieb, ktorý obsahuje CLIP, CLIR, bezplatnú aktiváciu obrazových správ MMS, dátových prenosov GPRS a taktiež aktiváciu roamingu bez depozitu. Aktualizovaný zoznam roamingových partnerov sa nachádza na stránke www.sk.o2.com.

Dĺžka akcie pri kúpe akciového mobilu a viazanosti 2 roky:

O2 Pre mňa 70 - 6 mesiacov

O2 Pre mňa 130 - 12 mesiacov

O2 Pre mňa 250 - 18 mesiacov

O2 Pre mňa 400 - 24 mesiacov

Dĺžka akcie bez kúpy akciového mobilu a viazanosti 1 rok:

O2 Pre mňa 70 - 9 mesiacov

O2 Pre mňa 130 - 15 mesiacov

O2 Pre mňa 250 - 21 mesiacov

O2 Pre mňa 400 - 24 mesiacov

Program O2 Pre mňa si môžu zákazníci kúpiť cez tieto predajné kanály:

- internetový O2 Shop na adrese www.o2shop.sk

- značkové predajne O2

- široká distribučná sieť partnerských predajní po celom Slovensku

- bezplatná linka 0800 02 02 02

Podrobnejšie informácie o najnovšej ponuke O2 nájdete na internetovej stránke www.sk.o2.com.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu