HSDPA a HSUPA modemy Sony Ericsson EC400 a EC400g

Tlačová správa:

Sony Ericsson predstavil prvé mobilné širokopásmové dátové karty s rozhraním ExpressCard. Na vybraných trhoch budú k dispozícii od polovice roku 2008.

Bratislava – 11. február 2008 – Spoločnosť Sony Ericsson predstavila svoje prvé HSPA 7.2/2.0 dátové karty s rozhraním ExpressCard/34 - EC400 a EC400g. Obidve mobilné širokopásmové karty šetria váš čas poskytovaním okamžitého prístupu na internet nezávisle od toho, kde sa nachádzate.

Po jednoduchom zasunutí do ExpressCard slotu na prenosnom počítači umožňujú karty EC400 a EC400g príjem dát rýchlosťou až do 7.2 Mb/s a odosielanie rýchlosťou 2.0 Mb/s. Okrem toho je EC400g vybavená zabudovaným GPS prijímačom, ktorý automaticky prenáša aktuálnu polohu užívateľa do aplikácie Google Maps alebo do podobnej aplikácie založenej na určovaní polohy.

“EC400 a EC400g sú napriek svojmu ultratenkému prevedeniu vysokovýkonnými mobilnými širokopásmovými zariadeniami a ponúkajú presne to, čo profesionáli potrebujú. Aby boli vždy v spojení, a teda mali spoľahlivý prístup na internet kedykoľvek a kdekoľvek,” hovorí Johan Tysklind, marketingový riaditeľ divízie Mobile Computing spoločnosti Sony Ericsson. “Vďaka inštalácii a konfigurácii plug-and-play ponúkajú karty s rozhraním ExpressCard okamžitý prístup a vysoké rýchlosti sťahovania dát.”

Sony Ericsson EC400 / EC400g – už žiadne prestoje

- vysokorýchlostný príjem a odosielanie dát rovnakými rýchlosťami ako v kancelárii

- automatická inštalácia a konfigurácia, rýchle a jednoduché pripojenie

- zabudovaný GPS prijímač umožňuje orientáciu aj v neznámom teréne (EC400g)

Dokonale kompaktné

Kompaktné, elegantné a odolné dátové karty EC400 a EC400g sa zasúvajú do slotu

v prenosnom počítači, takže prístup na internet je otázkou jediného kliknutia. Okrem integrovanej antény disponujú karty EC400 a EC400g aj druhou anténou, vyklopením ktorej možno zosilniť príjem signálu a tým zvýšiť výkon.

Šetria váš čas

Dátové karty EC400 a EC400g ponúkajú technológiu HSPA, umožňujúcu odosielanie dát rýchlosťou až do 2.0 Mb/s. Pri rýchlosti sťahovania dát do 7.2 Mb/s ste pripojení rovnako dobre ako doma alebo v kancelárii.

Rýchle a pohodlné

EC400 a EC400g sa inštalujú a konfigurujú automaticky, takže pripojenie je okamžité a bez námahy. Dátové karty s rozhraním ExpressCard obsahujú zabudovaný software, pomocou ktorého automaticky zistia poskytovateľa internetu a nastavia príslušné sieťové parametre okamžite po zasunutí do prenosného počítača.

Orientujte sa

EC400g má zabudovaný GPS prijímač, takže môžete jednoducho a presne zistiť svoju polohu. Táto funkcia vás okamžite pripojí na Google Maps alebo inú podobnú aplikáciu a umožní vám zistiť, čo všetko sa nachádza vo Vašom okolí.

Nájdite si čas pre seba

Nevzdávajte sa svojich záľub kvôli nabitému programu. Pomocou karty EC400 máte okamžitý prístup do arény PlayNowTM s možnosťou sťahovania tisícok piesní, hier a iného obsahu. Stiahnite si do svojho notebooku hudbu, video a vyzváňacie tóny, a ak budete chcieť, môžete si ich prehrať aj do svojho telefónu.

EC400 / EC400g sú dátové karty s rozhraním ExpressCard a podporou sietí HSPA/UMTS - 850/1900/2100 MHz, EDGE/GPRS - 850/900/1800/1900 MHz.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu