T-Mobile: Rýchly internet Štart za 299 Sk

Tlačová správa:

BRATISLAVA, 13. február 2008 – V aktuálnej akciovej ponuke prichádza T-Mobile s najnižšou cenou Rýchleho internetu vôbec. Nový program Rýchly internet Štart umožní zákazníkom surfovať za 299 Sk s DPH mesačne celé dva roky.

Od 14. februára do 31. marca 2008 si môžu záujemcovia o mobilný broadband od T-Mobilu objednať nový program Rýchly internet Štart. Ide o najnižší variant Rýchleho internetu, ktorý T-Mobile vytvoril pre všetkých záujemcov s nízkymi dátovými nárokmi. Program je určený pre používateľov, ktorí začínajú pracovať s mobilným internetom a nemajú vysoké nároky na sťahovanie dát. Novinka pokrýva nároky zákazníkov, ktorí sa skôr orientujú na prezeranie internetových stránok, kontrolu e-mailov, prípadne služby instant messagingu.

Rýchly internet za 299 Sk mesačne

Rýchly internet Štart obsahuje 500 MB voľných dát mesačne. Cena za 1 MB dát nad rámec predplateného balíku je 1,20 Sk, tarifikačný interval je 100 kB. Zákazníci môžu získať tento program za cenu 299 Sk s DPH mesačne na celé obdobie záväzku, buď na 24 alebo 36 mesiacov. Aktivačný poplatok programu je 299 Sk s DPH.

Záujemcovia o Rýchly internet Štart si môžu vybrať aj dátovú kartu alebo modem za akciové ceny. Pri viazanosti 36 mesiacov si môžu zobrať jedno zo zariadení za 1 490 Sk s DPH, pri viazanosti 24 mesiacov je cena zariadenia 2 990 Sk s DPH.

Skúšobná doba 7 dní a akciové notebooky

Aj pri programe Rýchly internet Štart môžu zákazníci využiť 7-dňovú skúšobnú dobu.

Pokiaľ by zákazník pri využívaní programu Rýchly internet Štart počas svojej doby viazanosti zistil, že mu dátový balík 500 MB nestačí, môže bezplatne prejsť na vyšší program služby Rýchly internet.

Záujemcovia o nový program Rýchly internet Štart si budú môcť zakúpiť aj akciový notebook alebo PC z aktuálnej ponuky, a to v hotovosti i na splátky s akontáciou od 1 Sk a RPMN (ročná percentuálna miera nákladov) na úrovni 10%.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu