O2: karta O2 Narovinu SMS s korunovými SMS-kami (aktualizované)

Pôvodný text, 2008-01-31 11:52:

Podľa našich informácií pripravuje O2 od 1. 2. do 31. 3. 2008 predaj špeciálnej bonusovej predplatenej karty s doživotným benefitom. Jedná sa zrejme o oslavu ročného pôsobenia O2 na slovenskom trhu.

Kartu s hovormi za 8,50 Sk / min. (resp. 7,90 Sk / min.) do všetkých sietí a SMS-kami za korunu kúpite už za 100 Sk s kreditom 50 Sk.

Migrácie z predplatenej karty O2 Narovinu, O2 Jednotka, O2 Voľnosť a O2 Pre mňa nie sú možné.

Ak chce zákazník využiť ponuku, musí si kúpiť predplatenú O2 Kartu Narovinu limitovaná edícia. Pokiaľ si zákazník nezaktivuje SIM kartu priamo v predajni, musí zavolať na Zákaznícku linku 949 a požiadať o aktiváciu najneskôr do 31.3.2008.

V akcii sa uplatňuje zásada korektného využívania služieb vo výške 500 SMS za 1 Sk s DPH / SMS za každých 30 dní odo dňa aktivácie. Po prekročení tohto limitu v rámci týchto 30 dní sa uplatňuje cena v zmysle platného Cenníka programu O2 Narovinu, čiže 3,20 Sk s DPH za SMS. Ak zákazník pošle 500 SMS, dostane upozorňujúcu SMS.

Do 31. 3. 2008 platí aj predĺženie ponuky Top balíčkov ku predplatenej karte O2 Narovinu.

Narovinu MIX - ak si zákazník dobije kredit o viac ako 500 Sk s DPH, v nasledujúcom mesiaci mu platí cena volania 7,90 Sk s DPH za min.

Zákazník má možnosť kúpiť si O2 Narovinu SMS promo za 100 Sk s DPH a druhú predplatenú kartu O2 Narovinu SMS promo získa len za 50 Sk s DPH – zákazník získa špeciálny balíček DUOPACK v cene 150 Sk.

Tlačová správa

Bratislava, 31. január 2008 - SMS správy za 1 Sk s DPH do všetkých sietí v rámci Slovenska a navždy je najnovšia ponuka Telefónica O2 Slovakia. Spoločnosť tak pokračuje v stieraní bariér medzi zákazníkmi, ktorí nemusia riešiť komu, do akej siete a v akom čase posielajú svoje SMS. Akcia platí pre nových zákazníkov, ktorí si zakúpia a aktivujú predplatenú O2 Kartu z limitovanej edície O2 Narovinu od 1. februára do 31. marca.

“Naši zákazníci si už zvykli, že nemusia riešiť komu, do akej siete a v akom čase volajú. Teraz im ponúkame rovnakú výhodu aj pri esemeskovaní, a to navždy,“ zdôraznil hovorca spoločnosti Telefónica O2 Slovakia René Parák.

Zákazníci predplatenej O2 Karty z limitovanej edície O2 Narovinu môžu doživotne posielať SMS na účastnícke čísla do všetkých pevných aj mobilných sietí v SR len za 1 Sk s DPH/SMS. Na akciu sa vzťahuje zásada korektného využívania služieb vo výške 500 SMS za každých 30 dní odo dňa aktivácie. Po prekročení tohto limitu je cena SMS 3,20 Sk s DPH. Ceny hovorov a MMS sú spoplatnené v zmysle platného cenníka programu O2 Narovinu. Cena hovoru do všetkých sietí v rámci SR je 8,50 Sk/min. s DPH, cena MMS, rovnako do všetkých sietí v SR, zostáva 9 Sk s DPH.

S aktuálnou ponukou nezaniká ani výhoda programu O2 Narovinu MIX. Ak si zákazník dobije kredit na predplatenej karte o viac ako 500 Sk v danom mesiaci, v priebehu ďalšieho kalendárneho mesiaca môže telefonovať za 7,90 Sk/min. s DPH do všetkých sietí počas celého dňa. Telefónica O2 Slovakia tým pokračuje v ponuke jednoduchých, férových a transparentných služieb.

Ponuka platí pre nové aktivácie z limitovanej edície O2 Narovinu. Na predplatenú O2 Kartu Narovinu z tejto limitovanej edície nie je možné prejsť z predplatených služieb O2 Prvý (kampaň O2 Jednotka), O2 Narovinu, paušálu O2 Voľnosť alebo mesačných programov O2 Pre mňa.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu