Nokia 7900 Crystal Prism

Tlačová správa:

Espoo, Fínsko/Bratislava, 24. januára 2008 – Spoločnosť Nokia dnes predstavila svoj posledný príspevok v kolekcii Prism, Nokia 7900 Crystal Prism, zameraný na spotrebiteľov kladúcich dôraz na dizajn. Vďaka svojmu hladkému diamantovému dizajnu s kryštalickým stredovým tlačidlom pokračuje Nokia 7900 Crystal Prism v trende zvýrazňovania geometrických tvarov a osobitého štýlu kolekcie Prism. Telefón bude dostupný v prvom štvrťroku 2008 za predpokladanú maloobchodnú cenu 375 eur bez daní a dotácií.

Spoločnosť Nokia nadviazala spoluprácu s kreatívnou dizajnérkou Frédériq Daubal. Výsledkom sú jedinečné grafické dizajny tvarované laserom, zaujímavé tapety ako aj exkluzívne príslušenstvo radu Nokia 7900 Crystal Prism. Tapety inšpirované Daubal reagujú na odraz svetla a vytvárajú podobu hranolov a trojuholníkov.

„V spoločnosti Nokia neustále hľadáme nové a inovatívne tvary, štýly a materiály v spojení s vyspelými funkciami a osobnou skúsenosťou,” uviedla Jo Harlow, ktorá v spoločnosti Nokia dohliada na kategóriu Live. „Naďalej vyhľadávame príležitosti k spolupráci so špičkovými dizajnérmi a umelcami, ktorí nám môžu ponúknuť svoj talent a myšlienky tak, aby sme vytvorili produkt vyhovujúci jedinečným osobným potrebám životného štýlu spotrebiteľov.”

Grafické spracovanie zadného hliníkového krytu spoločne s podmanivými svetelnými efektmi robí každý prístroj jedinečným a dopĺňa nádherný vzhľad telefónu Nokia 7900 Crystal Prism.

Súčasťou telefónu je aj veľký OLED displej s modernými umeleckými tapetami vytvorenými dizajnérkou Frédériq Daubal. Nokia 7900 Crystal Prism sa dodáva s 2 Mpx fotoaparátom, technológiou 3G pre rýchle a ľahké sťahovanie a prehliadanie internetu, internou pamäťou o veľkosti 1 GB a hudobným prehrávačom so zladeným headsetom. Užívateľ si môže podľa svojho vkusu prispôsobiť aj farbu podsvietenia klávesnice a vybrať si zo štyridsiatich deviatich rôznych farieb.

Ďalšie tapety navrhnuté Frédérique Daubal sú k dispozícii na stiahnutie na www.nokiaprismcollection.com. Web obsahuje aj obrázky a informácie o kolekcii Nokia Prism Collection.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu