T-Mobile: ku Rýchlemu internetu večerné a víkendové volania zadarmo

Tlačová správa:

Bratislava, 23. január 2008 – T-Mobile pripravil novú akciu a zákazníkovi, ktorý si aktivuje Rýchly internet, daruje k jeho hlasovému mesačnému programu až 2 000 minút mesačne na volania, a to počas celých dvoch rokov.

Nová akciová ponuka T-Mobilu robí surfovanie a telefonovanie v T-Mobile ešte výhodnejším. Každý zákazník, ktorý si od 23. januára do 31. marca aktivuje niektorý z programov služby Rýchly internet, získa k svojmu hlasovému paušálu každý mesiac minúty navyše, a to počas celých 2 rokov. Minúty navyše môže zákazník začať využívať už pred prevolaním voľných minút.

2 000 minút mesačne na volania v sieti T-Mobile získa zákazník, ktorý je členom Premium Gold Clubu alebo Professional Clubu. Ostatní zákazníci T-Mobilu získajú 500 minút mesačne. Tieto minúty do siete T-Mobile Slovensko môže zákazník využívať každý pracovný deň od 18.00 do 8.00 h a nepretržite počas víkendov a sviatkov.

Ak si zákazník nie je istý, ktorý vernostný program využíva a koľko minút mesačne môže získať, môže sa kedykoľvek obrátiť na bezplatnú linku Služby zákazníkom 12345.

Spolu s Rýchlym internetom zákazník získa:

- modem alebo dátovú kartu od 1 Sk (s DPH),

- zadarmo službu web’n’walk – prístup na skutočný internet v mobile,

- možnosť posielať SMS z počítača do siete T-Mobile Slovensko len za 1,20 Sk (s DPH), a to prostredníctvom aplikácie PC Messenger,

- možnosť zriadiť si e-mailovú schránku v tvare meno@t-zones.sk s bezplatnou SMS notifikáciou, a to prostredníctvom služby MobilMail Extra,

- bezplatné pripojenie na T-Mobile Hot Spoty na Slovensku,

- možnosť bezplatne si službu vyskúšať počas 7-dňovej skúšobnej doby,

- možnosť zakúpiť si k službe aj niektorý z notebookov alebo PC v hotovosti alebo na splátky s akontáciou od 1 Sk.

Akciová ponuka platí pri aktivácii služby Rýchly internet a podpise Zmluvy o pripojení s viazanosťou na 24/36 mesiacov, a to pri súčasnom využívaní mesačného programu 55Viac/Relax 60/Podnikateľ 90 alebo vyššieho s viazanosťou na 12, resp. 24 mesiacov.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu