Orange: Happy Hour

Tlačová správa:

Bratislava, 18. január 2008 – Rok 2008 sa v Orangei bude niesť v znamení starostlivosti a výhod predovšetkým pre existujúcich zákazníkov. Prvým prekvapením pre všetkých je možnosť vybrať si v sieti Orange od 21. januára do 9. marca 2008 tzv. Happy Hour, v ktorej budú telefonovať na všetky zákaznícke čísla v sieti Orange bezplatne a bez obmedzení.

Svojou novou ponukou Orange vychádza v ústrety zákazníkom, ktorí chcú každý deň v určitú hodinu telefonovať so svojimi blízkymi bezplatne. Všetci zákazníci, ktorí majú aktivovaný niektorý z vybraných paušálov, sa môžu rozhodnúť pre jednu z troch možností bezplatného telefonovania počas dňa. Ak si zákazník aktivuje jednu z variant, môže si ju kedykoľvek zmeniť. Táto zmena sa uskutoční vždy k nasledujúcemu fakturačnému obdobiu. Happy Hour sú rozdelené v rámci dňa tak, aby boli pre zákazníkov, vzhľadom na ich komunikačné potreby, čo najvýhodnejšie.

„V tomto roku si viac než kedykoľvek predtým kladieme za cieľ prinášať výhody a novinky pre našich existujúcich zákazníkov. Doteraz sme im prinášali hlavne vernostné benefity a výhody pri predlžení kontraktu. V tomto roku chceme prinášať výhody naozaj všetkým, bez ohľadu na to, ako dlho sú v našej sieti a bez toho, aby sa museli zmluvne zaväzovať. Príjemné prekvapenia im budeme prinášať celý rok, Happy Hour je prvým z nich,“ uviedol Pavol Lančarič, generálny riaditeľ spoločnosti Orange Slovensko.

Bezplatné volania na ktorékoľvek účastnícke čísla v sieti Orange počas Happy Hour môžu zákazníci využívať okamžite, už pred vyčerpaním paušálu. Stačí, ak si vyberú niektorú z troch Šťastných hodín, ktoré si môžu aktivovať cez SMS na čísle 9053 , zavolaním na krátke číslo 9053, prostredníctvom zákazníckej linky 905, cez službu Orange World alebo na predajných miestach.

H a p p y H o u r

10.00 – 11.00 za mesačný poplatok 69 Sk s DPH

16.00 – 17.00 za mesačný poplatok 69 Sk s DPH

19.00 – 20.00 za mesačný poplatok 69 Sk s DPH

Happy Hour budú môcť všetci zákazníci využívať do konca roka 2008.

Diskusia k článku:

Začať diskusiu